Voordat ik een heel artikel ga wijden aan de nieuwste aanwinst die ik heb: 2 zonnebrillen; wil ik jullie eerst wat meer over het bedrijf zelf vertellen. Over het Polette concept wil ik het hebben. Polette is namelijk een onwijs leuke webshop met allemaal brillen en zonnebrillen, maar voor jullie wil ik ook nog een extra artikel maken over Polette.

Lees je mee om alles te weten?

Het Polette Concept is eigenlijk heel simpel. En daar hebben we ook meteen de hoofdreden: ze houden het simpel.

Het concept Polette
Sneak preview van de zonnebrillen waar je meer over kunt lezen binnenkort.
Polette logo
Polette heeft mij daarbij dus benaderd om een bestelling te plaatsen en dat heb ik gedaan. Ik heb 2 zonnebrillen besteld en je kan een preview zien op Instagram. Die komen dus binnenkort hier ook erop te staan, niet alle 2 tegelijk, maar binnenkort komt er een online. Alleen nog even mooie foto’s maken van de bril die ik als eerste online ga plaatsen.
Maar ik ben in elk geval ontzettend tevreden en het Polette concept is zo ontzettend simpel dat ik het even wilde delen met je.
Je kan zelfs je bril virtueel passen. Deze functie heb ik ook gebruikt om zeker te zijn dat het model, de vorm zeker mooi past bij mijn gezicht. En zelfs de kleur kon ik hiermee bekijken. Super fijn.
Binnenkort kan ik je dus laten zien welke zonnebrillen ik heb uitgekozen en laat ik ze goed zien en als jullie het leuk vinden kan ik er een outfit erbij matchen. Een lekker zomerse outfit die mooi matcht met de zonnebril. Eventuele inspiratie is welkom van jullie oogpunt, want een ster ben ik er niet in, maar jullie mogen altijd meedenken. Ik zal een oproepje plaatsen op Instagram zodat jullie daar kunnen reageren.
Voor nu wil ik jullie nog een fijne avond wensen en als je nog vragen hebt, stel ze dan in de Instagram post of hieronder met je vragen over Polette, dan kan ik daar eventueel nog een aantal van beantwoorden of doorgeven aan Polette zelf als ik de vragen zelf niet kan beantwoorden.
Liefs,
Michelle
Je mag het delen ❤Vind ik Lief