Oh dames en heren wat ben ik trots en blij om mee te kunnen delen dat het alweer 3 jaar geleden is dat ik mijn Allereerste Blogpost lanceerde op het wereldwijde web onder de naam MiKa Beautyblog! Time flies. Even terug naar toen ik mijn eerste blogverjaardag vierde met jullie! En wat was ik trots toen ik mijn Welkom op Blogging MiKa artikel online zette, want ik was officieel overgegaan op eigen domein en ik had de naam veranderd van MiKa Beautyblog naar Blogging MiKa. En weet je nog dat ik bijna was vergeten dat ik een jaar op eigen domein blogde en ik daar toch nog even een artikeltje aan weidde?!

Ik wil jullie daarom even op een leuke manier bedanken voor jullie onvoorwaardelijke steun en leuke comments. Ik ben geen blogger zonder al die leuke lezers en dat besef ik maar al te goed. En daarom kom ik mededelen:

HET IS FEEST OP BLOGGING MIKA !!!!

Ik ben bezig om de aankomende tijd allemaal toffe winacties online te kunnen zetten. Vanaf vandaag ….

Ja ja, vandaag, de eerste winactie en dan tot de dag dat ik 2 jaar op eigen domein blog – weer een mijlpaal – op 1 juli 2016 aanstaande, ga ik proberen om bedrijven zover te krijgen dat jullie hele toffe dingen kunnen winnen.
Er zullen veel kleine cadeautjes online komen als winactie, maar misschien ook een keer wat groter, dat ligt ook een beetje aan het bedrijf uiteraard.

3 jaar bloggen
Zo dankbaar dat ik dit kan doen. En naast al die dankbaarheid en liefde die ik jullie wil overbrengen zo op deze manier… Ik vind dit ook gewoon heel erg leuk om te doen. Om jullie te inspireren en dan niet alleen om ook te gaan bloggen, wat ik natuurlijk heel erg leuk zou vinden als dat zo is, maar ook omdat ik jullie op deze manier, met Blogging MiKa, kan laten zien hoe leuk make-up is en dat niemand perfect is en ook geen een enkele blogpost is perfect gegaan en de aankomende jaren ben ik ook vooral van plan om te blijven bloggen en mooie dingen te creëren en daarbij jullie te inspireren, maar dan zal er ook vast eens een keer iets fout gaan. Wat helemaal niet erg is, want daar leer ik van, met jullie feedback. Dus leer te accepteren dat niemand perfect is, niemand ooit zal zijn en dus ook ik niet. Maar dat ik met Blogging MiKa al die 3 jaren dat ik dit doe, dit alleen maar doe omdat ik het zo ontzettend leuk vind en jullie te laten zien hoe leuk make-up is en tegenwoordig wil ik dat ook uitbreiden met lifestyle en fashion- gerelateerde blogjes. Ik verbreed mijn horizon en beperk mij niet meer, ik groei door dit, deze ervaring. En dat heb ik mede dus aan jullie te danken.

En daarom, onder het motto van “YOLO” hahaha…

HET IS FEEST OP BLOGGING MIKA !!!!

En hoe vier je deze feestelijke gelegenheid nu beter dan met een winactie periode van vanaf vandaag: 12 april t/m 1 juli 2016. En dat lieg ik niet.

Want ik heb voor vandaag al een te gekke actie die voor iedereen is. Iedereen die bestelt met een bedrag vanaf €35,- en onderstaande (klikbare) code, krijgt 10% korting bij Jewelsite!!! WAUW! Super lief dat ik dit jullie mag geven. Ze hebben namelijk zulke mooie merken en zulke mooie producten sowieso, daar ga jij echt wel iets leuks tussen vinden.

160412-Jewelsite-BloggingMika-banner-Leaderboard725x90-v002
Daar ga je dan,
Met de Code:
bloggingmika < Klik om direct naar de site te gaan!

Gewoon een lief cadeautje namens mij en Jewelsite, Omdat het mijn 3e blogverjaardag is; Hoera!!!
Veel shopplezier dames en heren.

En oh ja, er komt ook nog een winactie aan i.s.m. Mireille! Dus dat wordt een groot feest.

Liefs,
Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief