Vandaag gaan we het eens over een andere boeg gooien wat betreft Het “grijze imago van ELFIA”. Dit kan ik niet zelf doen, omdat ik er nog nooit geweest ben (en eerlijk gezegd ook niet van plan), maar dat wil niet zeggen dat het niet leuk is om over te lezen! Daarom hebben we weer een gastblogger op Blogging MiKa: Claudia 🙂

Veel plezier met het lezen van haar artikel.
Hallo allemaal, mijn naam is Claudia ik ben 33 jaar ik woon in Dordrecht en Michelle heeft mij gevraagd een gastblog te schrijven over een onderwerp wat een hobby van mij is genaamd Elfia. En dat is zeker niet iets voor freaks, nerds of gestoorde mensen want helaas wordt er vaak wat lacherig over gedaan, daarom deze blog.

Misschien weten sommige mensen wel wat Elfia is, voor de mensen die het niet weten zal ik dat eerst even gaan uitleggen, Elfia is een fantasy evenement wat 2 x per jaar wordt gehouden voor een heel weekend, meestal zo eind april bij Kasteel de haar in Haarzuilens en in september bij de kasteeltuinen in Arcen.

Je stapt volledig in een eigen wereld genaamd Elfia, de bezoekers van Elfia heten Elfianen en je mag hier zijn wie je wilt zijn, wil je graag een piraat zijn dan mag dit. Wil je een alien zijn harstikke gaaf, je kan het zo gek niet bedenken of je kan en mag het daar zijn. De meeste mensen maken zelf hun kostuums en zijn hier echt maanden mee bezig, maar je mag er ook gewoon in je normale kleding rondlopen, ik moet of mijn kostuums laten maken of kopen, want ik ben zelf niet echt handig met de naaimachine. Niets is gek of raar!
Ik ben 22 september geweest voor de tweede keer bij de kasteeltuinen bij Arcen, in vintage stijl, het jaar daarvoor was ik als Cinderella in haar grote blauwe baljurk van de live action film. Meestal ga ik naar Haarzuilen bij kasteel de haar, waar ik nu ook alweer de kaartjes voor heb gekocht, en nu begint het bedenken weer wat ik aan zal doen bij Elfia, ze hebben ieder jaar ook een thema, je hoeft er niet aan mee te doen, maar het kan leuk zijn volgend jaar is het thema fables and fairytales, nou daar kan ik wel wat mee.

De sfeer op Elfia is fantastisch, mooie mensen en de kans dat je op de foto gezet gaat worden door fotograven die daar ook zijn om alle fantastische kostuums enzo op de foto te zetten, de mensen zijn allemaal aardig voor elkaar ik heb altijd een soort after dip als ik geweest ben.

Dus mochten jullie nou enthousiast zijn geworden op de site van Elfia  kan je sinds gisteren alvast de kaartjes kopen voor de versie in Haarzuilen.

Hopelijk vonden jullie het intressant om te lezen en heb ik jullie laten kennis maken met Elfia.

Dankjewel Claudia! Dankjewel vooral dat je de moeite hebt genomen om dit artikel te schrijven en dat je je erover heen hebt gezet dat je niks te vertellen hebt, want als er iemand vrij van geest is en veel leuke dingen te vertellen heeft, mooie en bijzondere dingen ook; dat ben jij! Ik verheug mij op het volgende artikel, maar dat houden we nog maar even geheim.

Hopelijk vonden jullie het leuk om te lezen, en stel dat jij nu ook naar Elfia bent geweest en Het “grijze” imago van ELFIA ook “de kop wilt indrukken” en daar ook heel anders over denkt, net als Claudia, of misschien juist niet…. wat je ook denkt; laat je reactie achter. Ik ben benieuwd wie hier ook bekend mee is en wat je ervan vind.

Liefs Michelle (en Claudia)

Je mag het delen ❤Vind ik Lief