Soms krijg je persberichten waar je wel heel erg blik van word! Je hart maakt een sprongetje en als blogger denk je nog maar één ding:
Dit moeten mijn volgers weten! Deze HEMA Gold collectie is echt super mooi. En ik ben dan ook zeer benieuwd naar de mensen die dit al hebben gekocht, want sinds gisteren ligt het in de schappen in alle HEMA filialen, dus grote kans dat een van mijn volgers al wat heeft gescoord.

Daarom nu: Ik ga het je gewoon laten zien! Want deze HEMA Gold Collectie is om te smullen. Kijk je mee?

HEMA Gold Collection

Om te beginnen stond deze in het persbericht, want we kunnen we allemaal ons gezicht helemaal flawless en perfect maken, maar deze kun je zowel voor je gezicht als voor je lichaam gebruiken en je zal stralen als nooit tevoren. En dat voor de kleine prijs van €9,- want zo te zien zit er een fijne hoeveelheid in waar je heel veel party’s stralend mee tevoorschijn kunt komen. HEMA Gold Collectie tattoo stickers

 

HEMA Gold Collectie tattoo stickers

 

 

 

 

 

 

 

Ik denk dat dit toch wel hip en trendy is, want je ziet het steeds meer: De tijdelijke tattoo stickers zoals deze gouden sterretjes. €3,50 is een leuke prijs, dus wel erg leuk voor de aankomende feestdagen.

En ook je nagels mogen niet vergeten worden.

HEMA Gold Collectie longlasting nagellak zwart

HEMA Gold Collectie Glitter topcoatHEMA Gold Collectie Glitter topcoat

 

Daar heeft HEMA deze zwarte nagellak voor (lekker anders dan rood, groen, nude of donker bruin) en deze bijpassende topcoats in rosé gold en bruin.

HEMA Gold collectie plaknagels

HEMA Gold collectie plaknagels groen/rood

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HEMA Gold collectie plaknagels groen/roodHEMA Gold collectie plaknagels santa

Deze plaknagels met de redelijk klassieke kerstpatroontjes of juist lekker gek met een sneeuwpop of de kerstman is ook eens een keer wat anders voor wie wilt.

En tijd nu voor de prachtige ooglooks en de bijbehorende tools. Want een ooglook is niks als je de juiste tools niet hebt. Dus daar gaan we. Beginnend met de kwasten.

HEMA Gold Collectie eyeshadow brush

Deze smalle platte oogschaduwkwast ziet er echt heel mooi uit. Kosten? €3,- echt super goedkoop en als die ook nog goed is, dan zit je goed. Ik vind hem ook wel tof eruit zien eigenlijk.

HEMA Gold collectie highlight brush HEMA Gold collectie highlight brush 1

En dan een waar ik heel enthousiast van word, want hij lijkt op een kwast die ik zelf heb. Deze Highlighter brush van de HEMA ziet er zo op de foto heel goed uit. €4,- is ook geen geld hoor. En weet je waar dit ook lekker voor werkt? Het aanbrengen van je poeder onder je ogen en rond je neus.

HEMA Gold collectie fan HEMA Gold collectie fan brush

En dan een kwast die ik persoonlijk nooit zou kopen, maar er zijn veel meiden die een fan brush (€4,-) als deze gebruiken voor highlighter, en dus vind ik het goed dat HEMA zoveel soorten als mogelijk hebben die je multi functioneel kunt gebruiken.

HEMA Gold collectie

 

HEMA Gold Collectie highlighter

WAUW Dit highlighter palette ziet er wel heel mooi uit! En hij kost maar €6,50 voor 4 kleuren. Top! Op de foto’s ziet hij er al heel goed uit, dus dat beloofd wel wat.

HEMA Gold collectie oogschaduw quattroHEMA Gold collectie oogschaduw

En dit dan… die kleuren… daar word ik heel blij van. De kleuren passen wellicht bij iedereen en dat is fijn, want het zijn ook kleuren waarbij het eigenlijk nooit mis kan gaan. Super mooi. Dit oogschaduw palette (€6,50) met 4 prachtige kleuren is een ware aanwinst.

HEMA Gold collectie eyelinerHEMA Gold collectie eyeliner gold

En als je je look dan toch te saai vind voeg je deze gouden eyeliner (€4,-) toe voor die extra glans en dus extra feestelijk tintje.

HEMA Gold Collectie highlighter drops

Voeg trouwens ook lekker veel highlighter (€4,-) aan op je jukbeenderen, op je cupidoboogje en op wat mooie plekjes die wel wat glans mogen gebruiken. De perfecte basis voor onder je poeder highlighter, dit versterkt elkaar zo mooi.

HEMA Gold collectie High shine glossHEMA Gold collectie lipglossHEMA Gold collectie lipstickHEMA Gold collectie lipstick roodHEMA Gold collectie lipstick

En ook je lippen mogen niet ontbreken bij een mooie look. Dus kies eens een van deze prachtige kleuren:

Een mooie bruin achtige rood kleur
Een mooie dieprode kleur, cherry
Of een klassiek rode kleur (in het midden) kan ook altijd.

HEMA Gold Collectie

Dit is ook eens een keer wat anders; een topcoat voor je lipstick met een gouden kleurtje

HEMA Gold Collectie mascaraHEMA Gold Collectie mascaraHEMA Gold collectie wimperkrullerEn vergeet ook je wimpers niet! Die maken je look af. Je kunt beter je lippen overslaan dan je wimpers, want dat ziet er raar uit. Dus krul ze even met de wimperkrultang (€3,-)en voeg flink wat mascara (€6,-) toe.

Ik ben heel enthousiast over deze HEMA Gold Collectie. Jij ook? 

Laat je in de reacties weten wat jij wilt hebben of misschien al in huis hebt? Ik ben heel benieuwd naar eventuele reviews.

Liefs,
Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief