Nog nooit heb ik volgens mij iets van HEMA gehad qua make-up, alhoewel ik volgens mij ooit in het verleden eens de wenkbrauwpotloden had gehad toen ik net zelf met make-uppen begon (lees: streepjes boven mijn ogen die wenkbrauwen moesten voorstellen ofzo?), maar toen ik afgelopen woensdag 28 oktober een HEMA filiaal inliep, gewoon om even te snuffelen en te kijken of ze iets leuks hadden gebeurde er dit; Ik liep de make-uphoek in. Als vrouw en zeker als visagist zoals ik of elk make-upliefhebbende vrouw moet je dat eigenlijk zien te voorkomen, want je portemonnee gaat heel veel pijn doen, maar je hart maakt een sprongetje. Echt: ik was serieus verbaasd over het ruime aanbod make-up dat HEMA verkoopt. Vandaar mijn ode aan HEMA ❤ Make-up afdeling. Ik kocht namelijk wat spullen en er zit 1 ding tussen waar ik echt onwijs blij mee ben, niet normaal. Kijk je mee? Het is de moeite waard.

HEMA ❤ Make-up
En dan is dit wat ik kocht en ik ga het een voor een met je doornemen en mijn eerste indruk geven.

HEMA ❤ Make-up
Te beginnen met producten die ik blijf ontdekken, favoriet worden of ik juist helemaal niks vind. En dat is ook precies de reden dat ik bij HEMA 2x een wenkbrauwpotlood meenam en een wenkbrauwpoeder.

HEMA ❤ Make-up
Te beginnen met het HEMA wenkbrauwpotlood in nummer 12.

HEMA ❤ Make-up
Een heel basic potlood die je gewoon goed kan slijpen lijkt mij en ziet er verder goed uit met een borsteltje op de achterkant van het potlood. Prima toch?

Wat vind ik van dit potlood?
Ik vind hem tegenvallen. En dit is waarom;
De punt blijft niet hard en mooi puntig. Na het slijpen wordt het puntje toch bot en ik vind persoonlijk de structuur daardoor niet heel erg verkeerd, maar neigt naar een vettige structuur waardoor het effect niet heel erg mooi is en het net een beetje te glimmend kan worden. Wanneer je dit tegen wilt gaan door goed door te borstelen vervaagt de kleur heel erg en zie je niks van, van de kleur bedoel ik dan en dat is precies wat ik niet fijn vind. De kleur vind ik namelijk te licht. Voor dames met donkerblond haar zoals ik dat heb zullen hierdoor ervaren dat bruin te donker is en deze nummer 12 te licht. Een mooie tussenkleur zou dus perfect zijn, maar die is er niet. Daardoor ben ik er niet blij mee en voel ik mij verplicht om er met poeder overheen te gaan.

HEMA ❤ Make-up
Dat is ook de reden dat ik het HEMA wenkbrauwpoeder kocht in de kleur taupe en niet in een tintje lichter die ze volgens mij ook hebben als ik het heb gezien. Ik wist niet wat ik kon verwachten, maar een swatch in de winkel leek een hele mooie kleur. Met nadruk op leek alvast.

HEMA ❤ Make-up
Het is een mooie set verder en doet een beetje denken aan die van Catrice qua verpakking. Super fijn, niks mis mee.

HEMA ❤ Make-up
Hij ziet er zo op het eerste oog heel erg goed uit en ik ben nieuwsgierig.

HEMA ❤ Make-up
Er zit zelfs een kwastje bij voor degene die dit graag zouden gebruiken, maar daar hoor ik niet bij en daar heb ik liever mijn eigen kwasten voor om te gebruiken.

HEMA ❤ Make-up
En je krijgt er 3 sjabloontjes bij die ik niet aanraad; ze zijn erg smal.

HEMA ❤ Make-up
Maar om even te laten zien waarom ik niet blij wordt van HEMA wenkbrauwproduct…
Even hier een bovenste foto: Alleen het potlood.
Ik vind hem niet mooi qua kleur, structuur en hij is het voor mij net niet.

HEMA ❤ Make-up
En volgens mij had ik hier ook al de poeder extra toegevoegd op deze bovenstaande foto.
Bijna geen verschil, en ik vond het potlood qua kleur al niet mooi en dus de poeder ook niet. De poeder is namelijk veel lichter dan ik dacht en dat was niet mijn bedoeling.

HEMA ❤ Make-up
Daarom heb ik er zelf maar mijn eigen wenkbrauwproduct overheen gedaan. Als ik het goed heb is dit Make-up studio blond wenkbrauwpoeder. Daarna is het dus een topcombinatie. Maar daar doen we het niet voor toch?! Je wilt dat het met 1 of 2 producten klaar is. En aangezien dat niet het geval is ben ik dus niet tevreden.

Jammer dus.
Benieuwd naar het palette? Kom dan deze week zeker even terug op Blogging MiKa, want ik heb 2 looks gemaakt ermee en daar ga ik 2 mooie artikelen mee maken (foto tutorials) en ik denk dat je dat heel leuk vind om te zien. Ik vond het ook leuk om te maken. Dus tot snel?

Liefs,
Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief