De titel zegt je waarschijnlijk al genoeg… althans dat denk jij nu, maar dat is niet zo. Ik heb namelijk iets besloten op het gebied van Goede voornemens. En daarom is de titel niet bijvoorbeeld “Mijn goede voornemens”, maar

Hello January ❤ Goede voornemens?

Ik ga het eens anders doen.

Ja, inderdaad. Ik ga het eens anders doen. Dit jaar heb ik ervoor gekozen om geen goede voornemens voor te nemen voor 2018. Waarom? Het is toch juist goed voor het nieuwe jaar, fris beginnen en fijne goede voornemens? Nee! Ik doe het niet. En dit is waarom!

Ik ben van mening dat elk jaar alle voornemens hetzelfde zijn bij iedereen! Afvallen, meer bewegen/ sporten, meer leuke dingen doen, meer aan jezelf denken; al dat soort dingen. Waarom doe je dit soort dingen niet op het moment dat het echt nodig is.

Stel dat jij nu heel tevreden bent over hoe je eruit ziet? Waarom zou je dan 1 januari beginnen met goede voornemens en meer gaan bewegen en afvallen? Slaat nergens op toch?
En als jij vind dat je te weinig aan jezelf denkt en alleen maar klaar staat voor anderen? Dan stop je daar toch meteen mee op de dag dat je het merkt? Misschien had je dat 1 mei al of ergens in september! Was er dan meteen mee gestopt en wacht niet tot 1 januari.
Leuke dingen doen kun je ook meteen gaan plannen? Of meer tijd besteden aan een bepaalde hobby, wat ook onder leuke dingen doen valt.

En zo kan ik nog wel even doorgaan. En dat is precies de reden dat ik het niet meer doe. Ik ga proberen om mezelf niks meer voor te nemen in Januari, maar gewoon proberen er meteen wat aan te doen. Hetzelfde voor mijn blog hoor, niet alleen privé.
Ik kan namelijk makkelijk zeggen dat ik dit jaar elke week 3 artikelen online wil hebben, maar misschien kan ik mij daar niet aan houden en dan ben ik de pineut. Dan kan ik beter zeggen dat ik mijn uiterste best ga doen om zoveel mogelijk te posten.

Laat je reactie achter in de comments hieronder en wie weet kunnen we elkaar helpen!

Laat je reactie achter in de comments hieronder en wie weet kunnen we elkaar helpen!

Liefs,
Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief