Tom Sebastian ‘s eerste boek genaamd Happy Go Beauty!
Een boek vol tips voor een natuurlijk uiterlijk en een innerlijke balans.
Zelfs geschikt voor MANNEN!

Gister heeft Tom Sebastian zijn eerste exemplaar mogen ontvangen uit handen van Mari van de Ven.
En de kaft van het boek is werkelijk prachtig.

Daarom neem ik je mee in een fotocollectie van het boek.

OLYMPUS DIGITAL CAMERADit is het boek.
Super mooi vind ik hem.

Tom staat er prachtig op, alles klopt. Een prachtig boek.

Dit boek heeft ook echt iets heel bijzonders. De letters in het roze liggen als ware op het boek.
3D dus eigenlijk. En dat heb ik geprobeerd op de foto te zetten.

22-06-2013 Happy Go Beauty - by Tom Sebastian1Zie je die foto rechts bovenin? WOW. Echt heel erg bijzonder, super mooi. Wel iets heel erg luxe ook.
Happy Go Beauty ligt er echt op.

22-06-2013 Happy Go Beauty - by Tom SebastianOp de achterkant van het boek zie je een prachtige tekst met 3 super leuke foto’s die je terug ziet in het boek zelf.

Over Tom Sebastian kan ik vertellen;

Tom is een stylist, Nederlander, super succesvol, geboren op 7-09-1968.
Op Wikipedia (klik) kan je het volgende over hem lezen;

Sebastian groeide op in een artistiek gezin. Zijn vader is kunstenaar en zijn moeder yogalerares. Hij begon aan het Koninklijke Conservatorium, waar hij geschoold werd in klassiek en modern ballet en piano. Door een achillespeesblessure moest hij stoppen en ging hij naar de Modeacademie. Sebastian werd vervolgens visagist en begon zijn carrière in 1989 bij cosmeticamerk Bourjois. Hij werkte ook voor andere grote cosmeticamerken zoals Yves Saint Laurent en Nina Ricci.

Sebastian werkte en woonde ook in de Verenigde Staten. Daar verzorgde hij de make-up en styling in bladen als Harper’s Bazaar, Vogue en Elle. Hij was zowel werkzaam in New York als Miami. Sebastian werkte in Amerika met gerenommeerde modemerken en -ontwerpers als Donna Karan, Armani, Calvin Klein en Trussardi. Fotografen met wie hij samenwerkte in zowel Nederland als de Verenigde Staten waren Govert de Roos, Patricia Steur, Claude Vanheye, Carli Hermes en Marco Glaviano. Sebastian richtte in 1999 met Patricia Paay het cosmeticamerk LaPaay cosmetics op.

Vanaf 2004 startte Sebastian een samenwerking met NTI en ontwikkelde hij cursussen zoals visagie, modestyling en haarstyling.In 2005 begon Sebastian zijn eigen haarproductlijn TOM Hairwellness. In samenwerking met tassenlabel Claudio Ferrici lanceerde hij in 2009 een tassenontwerp dat uitgroeide tot een collectie die in Europa verkocht werd.Met haarproductenmerk Zenner bracht Sebastian de haarborstellijn ‘Zenner ByTOM’ uit. Een andere samenwerking is die met automerk Mini (in 2012) waarbij hij de MINI Designed ByTOM volledig met de hand heeft ‘gecustomized’ met Black Swarovski elements en beauty tools voor onderweg.Inmiddels is er ook een cabrio uitvoering.

Sebastian was ook presentator op radio en televisie voor zowel publieke als commerciële zenders. Zo presenteerde hij van 2010 tot 2013 het radioprogramma Tom’s Beautycase op Radio 10 Gold, een programma over beauty en lifestyle. Ook gaf hij in het programma ‘Films en Sterren’ elke week kritisch commentaar op nationale en internationale beroemdheden.

Tom heeft ook een super mooi eigen website Tom Sebastian.nl

In het boek:
vind je 7 hoofstukken met diverse onderwerpen + een uitgebreid register, voorwoord etc.
Een boek vol tips, dus echt geweldig.

En het boek is ook nog eens heel betaalbaar, €25,- en makkelijk te bestellen via Bol.com en je betaald dan geen verzendkosten. Hoe budget kan het zijn.

Happy Go Beauty by Tom Sebastian is een boek dat iedereen moet hebben!

Persoonlijk…

Tom heb ik zelf ontmoet bij de praktijkdag van NTI. Ik volgde namelijk de studie Visagie met Tom Sebastian. En Tom is echt een super lieve man, knappe man en ik heb echt respect voor hem. Een voorbeeld ook!

nieuwste foto's o.a. met Tom Sebastian 092nieuwste foto's o.a. met Tom Sebastian 093nieuwste foto's o.a. met Tom Sebastian 094De laatste foto heb ik een leuk verhaaltje bij trouwens.
Tom zei opeens “Hey Michelle is dat jouw telefoon?” Ik zo “ja”, en toen bukte hij, sloeg een arm om mij heen en WAUW wat een geweldige foto is dat geworden.
Kortom, ik heb echt super fijne herinneringen aan Tom Sebastian. Het is echt een hardwerkende toffe man.
En daarbij vond hij dat ik mijn model Xiaodong Xu heel mooi had opgemaakt, dat ik lekker durfde en niet bang was om aan te pakken. YAY! Dat zal ik nooit vergeten.

En Tom. Je hebt een geweldig mooi boek gemaakt samen met de uitgeverij. Ik ga hem met heel veel plezier lezen en wens je het allerbeste toe.
x Michelle

MiKa Beauty

Follow my blog with Bloglovin

Je mag het delen ❤Vind ik Lief