Gisteren is onze lieve Goedheiligman aangekomen! Sinterklaas is weer helemaal uit Spanje gekomen samen met Zwarte Piet om alle kindjes in Nederland blij te maken met cadeautjes en lekkernijen.
Het feest van het jaar als je het mij vraagt.
Voor kinderen vind ik dit het allerleukste wat er is.

En daarom deed ik mee aan een Crea Hop op Facebook. Ik wist dus niet dat het een drama was als het niet donderdag al ingepland was, maar dat bleek wel zo te zijn en dus ben ik uit de Crea Hop gezet. Ik was zo boos en zo teleurgesteld. Ik ben namelijk ziek geweest (echt ziek  zoals jullie konden zien op Snapchat) en daarbij op donderdag doe ik vrijwilligerswerk en ben ik ‘s avonds echt heel moe en ben ik op vrijdag de hele dag niet thuis. Geen begrip dus, maar daarmee heb ik wel een voordeel!

Ik heb nu lekker een filmpje kunnen maken voor jullie en is de winactie voor jullie. Hoera.

Ik heb gekozen voor het thema Handletteren voor Sinterklaas! En ik ga daarom maar snel alle negativiteit achter mij laten en kun je eerst het filmpje bekijken.

Ik heb voor jullie gefilmd welke kaarten ik al heb gemaakt, wat je nodig hebt voor een gehandletterde kaart! Dus kijk dit filmpje eerst en scroll daarna naar beneden, want je kunt ze WINNEN!

Klik hier als de video niet wilt afspelen
Ik doe dit vaker. Samen met haken ben ik dus ook dol op handletteren. Het is ontspannend en gewoon super leuk. Ik ben echt niet professioneel, maar het is gewoon echt heel erg leuk om te doen en daar gaat het om.
Daarom heb ik er een winactie aan gekoppeld.

Je kunt nu iets winnen!

Handletteren voor Sinterklaas ❤ WinactieDe gehandletterde kaarten
+
1 setje donkere kaarten met envelop
+
1 setje lichte kaarten met envelop.

Een super leuk pakketje dus. Voor je zoon/ dochter, nichtje/ neefje, wat jij wilt. En dit is wat je daarvoor moet doen: Dit artikel delen op jouw social media (deel de link hier) & Gewoon even een reactie achterlaten! Voor wie wil jij ze winnen en wat is je reden daarvoor om het juist hem/ haar cadeau te geven. De mooiste, leukste, liefste reactie wint dit pakketje.

Ik ben heel erg benieuwd naar jullie reacties voor deze Handletteren voor Sinterklaas ❤ Winactie

Liefs,
Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief