Vele van jullie weten het wel door mij te volgen op Snapchat en Instagram/ Twitter, maar ik ben echt dol op haken, naast beauty en mijn blog. En ik heb al heel wat dingen gemaakt. Dekens, baby vestje, een boxkleed met capuchon gedeelte, vest, omslagdoek, maar wat zijn mijn Haakprojecten ❤ Wat staat er op de naald en in de planning? Ik ga het je vertellen en laten zien.

Ik heb dus al veel gemaakt, maar de grootste projecten zijn wel van de afgelopen tijd.

Plaid voor op de bank;

Haakprojecten ❤ Wat staat er op de naald en in de planning?

Het eerste waar ik aan begon was deze plaid.

Ik had met mam afgesproken dat ik een plaid zou maken en ik had deze prachtige Scheepjes Whirl gezien en ik was opslag verliefd. De buitenkant van de bol begint donker en binnenin licht. Wanneer je met licht eindigt begin je daar uiteraard ook weer mee, anders is je project verpest.
Hier was ik al zo ontzettend blij mee, maar ik had niet genoeg wol, dus had ik bijbesteld, maar veel te veel en had een bol over. Ik dacht: een kussen moet kunnen. Die maakte ik te breed, dus moest het een kussen van 60×60 worden. En toen had ik te weinig wol. En toen ik wist hoeveel ik dan wel nodig zou hebben kocht ik precies het goede. Nu kan ik dus kussens maken.

Gehaakt kussen met knopen;

Haakprojecten ❤ Wat staat er op de naald en in de planning?

1 kussen is af (het plaid ligt ernaast) en nu ben ik momenteel bezig om nog zo’n kussen te maken, maar ben ik echt net mee begonnen hoor, dus die is nog lang niet af. Daar komen wel andere knopen op trouwens.

Haakprojecten ❤ Wat staat er op de naald en in de planning?

 

Ik heb beide projecten gedaan in de waaiersteek. Daar heb ik het filmpje van Vonnes Creaties voor gebruikt. Die zie je hieronder:

Ik heb dus alleen gekeken hoe de steek gaat, maar ik ben wel anders begonnen en ik heb een heel ander project.

Vonne doet 9 stokjes en ik 5. Houd er dus rekening mee dat het dan anders wordt. Ik gebruik haaknaald 4.0 mm op de Scheepjes Whirl. Heel fijne combinatie. Ik vind het perfect.

Volg mijn projecten!

Wil je vanaf nu vaker zien waar ik mee bezig ben? Volg mij dan zeker op Instagram, want daar plaats ik het heel vaak als het af is. En soms op Snapchat een super kleine sneak preview

Dat was dus voor nu mijn overzicht van Haakprojecten ❤ Wat staat er op de naald en in de planning? Want de vraag wat er op de planning staat moet ik even overslaan, daar heb ik echt nog geen idee voor. Misschien dat ik wel even een haakpauze inplan, want ik heb vooral grote projecten gedaan die heel veel tijd innemen, wat niet erg is, maar een pauze is dan denk ik ook wel lekker.

Kun jij ook haken? En wat ben je dan aan het haken?
Kun je niet haken? Zou je het wel willen? Dan zeg ik: pak youtube filmpjes erbij en gewoon beginnen met een klein project.

Ik ben heel benieuwd.

Liefs,
Michelle