20142014 is officieel begonnen.

We zijn gestart met een nieuw jaar.
Dus nieuwe ronde, nieuwe kansen, nieuwe dromen en nieuwe “Goede” voornemens.

We kennen het allemaal wel, in het nieuwe jaar beginnen we met een nieuw jaar dus hebben we allemaal zo’n lijstje in ons hoofd met dingen die we anders en ook beter willen gaan doen in het nieuwe jaar. Dus eigenlijk wil ik mijn lijstje, die ik in mijn hoofd heb, met jullie delen en hem vastleggen voor altijd. Met jullie delen houdt voor mij ook in dat ik mij eraan moet houden. Zo zijn er meer bloggers die een Goede voornemens lijstje maken op hun blog en daardoor een fijne houvast hebben. Dus ik ga vandaag mijn lijstje met jullie delen en hopen dat ik daardoor mijn doel ga behalen. Dus laten we snel beginnen.

Op naar mijn lijstje met goede voornemens.

En absoluut op 1 staat:
‘n Gelukkiger leven lijden – dat houdt voor mij in dat ik mijzelf niet meer ga wegcijferen voor mensen die ook geen rekening met mij houden. Mensen hebben mij het gevoel gegeven dat ik niemand kan vertrouwen. Ik vind het heel moeilijk om in te schatten of mensen eerlijk zijn en echt het goede met je voorhebben en wat je tegen de een kan zeggen waar de ander bij is. De een mag die wel, de ander die niet, samen komen ze dan in het huis waar jij woont, dus wat zeg je tegen wie waar die ander bij is. Dus ik wil gewoon een gelukkig leven lijden zonder gedoe en ellende. Geen bonje in ons huis dus. Ik kan daar echt niet tegen en ik vind het geluk van mij en mijn moeder te belangrijk om dat te laten verzieken door andere mensen.

Verder zijn goede voornemens van mij:

  • Op mijn gezondheid letten. Niet aankomen, liever afvallen.
  • Een succesvol blog maken en veel inspiratie voor mijn blog hebben.
  • Genieten van wat ik wel heb en niet altijd nadenken over wat ik kwijt ben en niet heb.
  • Het gezellig hebben met de mensen om mij heen.
  • Mijn visagie branchediploma van NHA Thuisstudies halen. In april.

Dit is gewoon een “kleine impressie” van goede voornemens.

Ik wil een fijn 2014 hebben, gewoon omdat voor mijn gevoel 2013 een rampenplan was. Echt waar. Ik wil gewoon een lekker leuk leven. En tegenslagen horen erbij. Dat snap ik echt wel, ik ben geen prinsesje op een kanten kussentje met een kroontje die helemaal over de zeik gaat als het even niet gaat in het leven. No way. Ik leef echt in de realiteit.  Maar een leuk leven mag je jezelf wel toewensen vind ik.

2014 will be my yearDus!

En wat ik me nu afvraag.

Wat zijn jullie goede voornemens?
Als jullie die willen delen, mag altijd. Wil je ze niet delen, heel veel succes met het behalen van je doelen voor dit jaar. Hopelijk behaal je ze.

Liefs,

Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief