Hey,

Vandaag heb ik toch wat leuks!!! Ik heb eindelijk op de foto gezet hoe de GLOSSYBOX van Oktober eruit ziet, dit is namelijk een hele speciale box. De Glossybox van oktober is namelijk “The Beautygloss Edition”, vol met favorieten van Mascha Feoktistova, eigenaresse / blogger van Beautygloss. De blog die ik al een tijdje volg, maar momenteel kijk ik niet zoveel meer op blogs, dus jammer, maar dat houd niet over dat ik mij heel erg verheugde op de box. Helaas heeft mam de sleeve weggegooid. Dus als je denkt Hey ik mis wat, klopt, de sleeve is weg. De box is er niet minder leuk om, dus kijk snel mee.

22-10-2013 Glossybox BeautyglossDe box is standaard licht roze. En er zit een kaartje in, met allemaal leuke foto’s van Mascha erop. En een lief berichtje van haarzelf.

Lieve GLOSSYBOX- abonnee,

Wat vind ik het ontzettend gaaf dat ik jullie na een periode van lange voorbereiding eindelijk mijn eigen GLOSSYBOX- editie mag presenteren! Ik ben zelf al jaren abonnee van GLOSSYBOX en iedere maand maak ik de box met veel plezier open. En dan nu mijn eigen! Door mijn werk als beautyblogger kom ik in contact met duizenden nieuwe beautyproducten. Ik ga naar events, krijg producten thuisgestuurd en koop zelf ook regelmatig wat nieuws. Al deze producten test ik, en het beste van het beste komt op mijn site en in mijn video’s terug. Speciaal voor jullie heb ik dit keer mijn favoriete 5 producten geselecteerd, dingen die jullie echt eens zouden móeten proberen.
Wat dachten jullie bijvoorbeeld van een ontzettend mooi product van Andrélon, een merk waar ik al tijden helemaal gek van ben? Of een heerlijk parfum van Christina Aguilera, die ik een maand geleden nog heb mogen interviewen? Ook vind je in deze box een mooie blush en een heerlijke mascara waar ik helemaal fan van ben. Kortom, allemaal mooie producten om te ontdekken.
Wedden dat jij na het uitproberen van deze selectie net zo dol bent op de producten als ik? Ik hoor heel graag wat jullie er van vinden!

Liefs,

Mascha Feoktistova & het GLOSSYBOX- team

Wat een lieve tekst <3

22-10-2013 Glossybox Beautygloss1YAY! Snel kijken wat erin zit.

22-10-2013 Glossybox Beautygloss7Links op deze foto zie je een sneek peak van de GLOSSYmag met Mascha.
En een korte samenvatting, wie Mascha is.

Like!

Kijk snel mee naar de producten die in mijn box zitten.

22-10-2013 Glossybox Beautygloss6Uiteraard, geen verrassing, de parfum van Christina Aguilera!!!

Een mini bodylotion en een proefje van de parfum.

Christina Aguilera – Unforgettable
De bodylotion kost €9.95, je hebt dan een tube van 150 ml.
De parfum kost €19.99, voor 15 ml.

Dit zijn redelijke prijzen. Netjes.
Wat ik over de parfum kan zeggen: ruikt erg lekker, dit is wel mijn ding.

22-10-2013 Glossybox Beautygloss2En een mooie blush.

Miners Cosmetics- Color Quilt Blusher
Warm Sun

Deze kost €5.95 en dat is echt heel weinig, maar ik heb hem nog niet geswatcht voor jullie. Wellicht ga ik hem snel proberen en dan zien jullie dat terug.

22-10-2013 Glossybox Beautygloss3En een mascara.
Ik ken geen vrouw die zonder kan en aangezien ik een studie visagie doe, is dit heel erg welkom voor in mijn visagiekoffer.

Golden Rose- City Style Mascara
deze dame kost €11.95

En dan nu iets waar mijn lippen vooral erg blij van worden:

22-10-2013 Glossybox Beautygloss4The Body Shop – Shea Lip Butter
deze kleine potjes zijn heel gemakkelijk meenemen, ik wilde ze al heel graag proberen en toen ik hem opdeed om te voelen dacht ik gelijk “Deze is perfect, lekker romig en zacht, voed gelijk en dit is mijn nieuwe vriendin”
En dat voor maar €5

En dan: Mijn favoriete product:

8×4 deodorant

22-10-2013 Glossybox Beautygloss5Ik heb deze momenteel ook in gebruik en deze is zo ontzettend lekker ruikend en fijn, YAY!
Dit is de Hollywood versie, kost €2.99

Echt Top!

Ik vind dit echt een hele leuke box. Fijne producten.
De parfum wil ik zeker een keer gaan kopen, de blush ga ik uitproberen, de mascara gaat in de visagiekoffer, de lip butter ga ik zeker met veel plezier gebruiken en de deo is al een favoriet. Ja perfect.

Wat vind jij van de box? Vind je het een echt Mascha box? Ik had zelf iets meer luxe en Lush verwacht, of een mooie lipgloss/stick, iets meer Mascha, iets meer Beautygloss. Maar de producten vind ik echt heel fijn. Nu al.
Laat me weten wat je van de box vind. En misschien heb je hem zelf, heb je al producten uitgeprobeerd, deel het met elkaar.

Mensen die de box nog niet hebben, kijk eens op de website van Glossybox want wat is nu €14.95 per maand?!

Nog een fijne dag.

x Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief