Ben jij benieuwd hoe ik op 8 juni mijn make-up deed (lees: winged eyeliner) of heb je dat altijd al eens willen zien? Hierbij de primeur: Mijn eerste video waarin je mij, mijn make-up ziet doen. Ik ben stiekem best al een beetje trots op het eindresultaat van mijn zelf- geëditte (schrijf je dat zo?) video moet ik toegeven. Hopelijk vind jij hem ook heel leuk om te zien. Mijn Get Ready With me ❤ make-up doen filmpje. Kijk je mee?

En? Is het tegen- of meegevallen wat je hebt gezien?
Misschien dat je dit zo nu en dan gaat zien, maar verwacht er niet heel veel van ineens, want editten is mega veel werk en vooral als je er niet handig in bent en echt er even voor moet gaan zitten. Dus geen verzoekjes nog a.u.b. hahaha.
Hopelijk vonden jullie het in elk geval super leuk, want dan ben ik blij.
Dus ja, dit was dan mijn primeurtje op video gebied; Mijn Get Ready With me ❤ make-up doen filmpje.

Fijne dag xx

Liefs,
Michelle