Het is zo’n product waar je eerst bijna niemand over hoorde, niet dat mensen het niet gebruikte, maar ze vonden het maar normaal denk ik. Maar ineens is er een soort van opmars gaande waarbij iedereen het erover heeft, de beste variant wil vinden… kortom: alsof het foundation of concealer is. Dat is het niet. Waar ik het over heb is uiteraard de fixing spray.

En ik ga er een heel erg kort reviewen:

Gerard Cosmetics Mist-Ified hydrating facial mist

Dit is hem, de “fixing spray” met een hele lange naam.
Ik heb nooit iets van Gerard Cosmetics geprobeerd eigenlijk, dit was het eerste product ervan en ik ben helaas gelijk ook meteen teleurgesteld.
De Gerard Cosmetics Mist-Ified hydrating facial mist is, in mijn persoonlijke mening, geen facial spray om je make-up mee te fixeren. En dat is tegen de beloftes;

De belofte:

De Gerard Cosmetics Spray on Moisturizer Mist-ified is een primer en setting spray in 1. Deze  verzorgende en voedende mist geeft je huid een gezonde, dewy glow. Spuit royaal op je gezicht voordat je foundation aanbrengt, of over je makeup om deze vast te zetten.

De verpakking

Die is mooi! Super super mooi zelfs. Ik was eigenlijk heel erg onder de indruk. Dus de allereerste indruk was heel positief.

Maar het ging mis bij het sprayen. Ik schrok er zelfs van.
Er kwam een hele dikke chunky spray uit. Ik dacht dus, dat ligt aan mij. Maar bij de 2e keer gebruiken op mijn blote gezicht zonder make-up, gebeurde er hetzelfde. De spray sprayde heel breed met chunky sprays. Alsof de gaatjes te groot zijn. Ik besloot dus om het in een ander flesje te doen met mijn favoriete fixing spray (tot nu toe), want die was toevallig op en ik had er nog een liggen die vol was. Maar helaas, ook dit lukte niet. Het bleef hetzelfde.
Ik gebruik hem nu niet meer als fixing spray, maar als spray om mijn kwast nat te maken om mijn oogschaduw intenser te maken en om mijn kwast nat(ter) te maken om highlighter mee aan te brengen, zodat hij het beter doet.

Ik vind het namelijk echt daadwerkelijk verschrikkelijk spul. En dat vind ik helemaal niet leuk om te schrijven, want ik ben liever positief en optimistisch over een product, maar het is echt niet mogelijk om hier positief over te schrijven. Dit is niet mijn product.

Misschien ben jij wel positief over deze Gerard Cosmetics Mist-Ified hydrating facial mist? Dan wil ik heel graag weten of jij een trucje heb ontdekt waardoor je geen last hebt van de spray, mits je daar last van hebt gehad. Ik kreeg er namelijk ook witte vlekken van in mijn foundation. Dat deed dus die chunky spray. Het is geen transparante spray, maar een melkspray. 

laat dus gerust je reactie achter met jouw mening.

Liefs,
Michelle

 

Je mag het delen ❤Vind ik Lief