Waarschijnlijk weten veel meiden hier al wel hoe leuk ik het vind, om naast bezig te zijn met beauty, ook te haken. Een omslagdoek, een cirkelvest, een babyjasje, een babymuts, een baby boxkleed/speelkleed…. je kan ze allemaal bekijken, want  Ik schreef er zelfs een artikel over! En vandaag ga ik je iets nieuws laten zien wat ik heb gehaakt. Dit deed ik eigenlijk voor de CreaHop waar ik aan mee zou doen, maar ik was niet op tijd klaar en helaas. Toch deel ik het graag met jullie.

Ik haakte namelijk een top! Een mooie gehaakte top. Met super goedkope acrylwol van de Action!

Gehaakte top

Dit is hem dus zoals je kan zien. En ik ben er ongelofelijk trots op dat het mij is gelukt zonder dat het moeite kostte.

Als ik iets wil haken gebruik ik overigens altijd Deze tutorials op YoUTube (klik). Daar kan ik heel veel mee, zijn duidelijk uitgelegd en gewoon gesproken en Nederlands gesproken. Top! Ik ben fan.

Deze top heeft de buikomvang voor een maat 44/46 (mij past hij daarom niet) en cup B. Waarom ik dat vertel is het volgende:

👱🏻‍♀️ Jij! Maakt kans op deze, door mij gehaakte top.

🙋🏼 Maar je bent niet de enigste die iets kan winnen. Een ander meisje wint een door mij gehaakte top in jouw maat. Wanneer ik jou dus kies als winnaar krijg je ook zo’n leuke top in dezelfde wol, maar dan in jou maat – die moet je dan dus wel vermelden in je mailtje als ik jou kies. Ik zal je dan vragen om wat specifieke maten.

Wat je moet doen om kans te maken?

Heel simpel: Even een reactie achterlaten met daarin: Waar je mij volgt op social media en waarom jij nu juist deze top wilt winnen (ongeacht of dat deze al helemaal klaar -variant is of een custom made top. De leukste, liefste, grappigste of mooiste reacties winnen.

Je hebt tot 31 mei de kans om mee te doen, dus begin juni heb jij hem dan waarschijnlijk binnen. Spannend he.

Niet gewonnen? Niet getreurd. Je mag altijd een gehaakt item bestellen. De prijs die je dan betaald is de kosten van de wol en de verzendkosten.

Succes!

Liefs Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief