Yess! Mijn eerste artikel op www.bloggingmika.nl is online.
Ik ben Rianne de Graaf, ik ben 16 jaar oud en ik kom als gastblogger schrijven voor bloggingmika.

Rianne
Rianne

Mijn grootste hobby is make-up. Ik kan uren kijken naar mijn make-up stash, heelveel swatches maken van al mijn prachtige oogschaduw kleuren, en mijn nagels lakken in alle kleuren van de regenboog.
Voornamelijk heb ik budget producten. Iedereen houdt van budget. Hoe goedkoper hoe beter.
Ik vindt het superleuk om blogs te volgen, ik vindt het interessant hoe meningen verdeeld kunnen zijn over een product. Ook heb ik al voor een aantal blogs een artikel geschreven, en misschien kunnen jullie mij daarvan herkennen.
Omdat ik elke nacht/ middag werk en daardoor mijn dag en nacht ritme is omgedraaid heb ik helaas geen tijd om een eigen blog te beginnen. Hierdoor ben ik super trots om deel te mogen maken van bloggingmika.nl
Over een aantal weken start ik een opleiding die veel te maken heeft met make-up en huidverzorging. Hier heb ik heelveel zin in, want ik kan mijn passie erin delen. En ook hoop ik dat het schrijven van gastblogs mij kan helpen met het behalen van mijn studie.
Ik ben erg enthousiast om dit nieuwe avontuur te beginnen, en ik hoop jullie ook.
Ook kunnen jullie mij vinden op instagram onder de naam: Riannedg_
Liefs Rianne.

Rianne
Rianne
Je mag het delen ❤Vind ik Lief