Vandaag heb ik, Michelle, weer een hele leuke verfrissende gastblogger voor jullie. Annelot Idema gaat jullie wat meer vertellen over de Rituals Mandi Lulur. Dit is een Limited Edition. Ben jij benieuwd? Kijk dan snel verder, want we weten allemaal wel dat Rituals een heel mooi merk is met producten die luxe uitstralen.

Verbaasd was ik toen ik de doos opende en geheel verast toen ik de Mandi Lulur limited edition lijn van Rituals gebruikte.
In deze blogpost review ik de shower foam en de shimmer body cream.

Foto door Annelot Idema
Foto door Annelot Idema

Ik begin met de shower foam. De meeste van jullie zijn vast wel bekend met de shower foams van de Rituals of wellicht van een ander merk. De foams kenmerken zich door de zachte schuimige structuur.

De geur van de Mandi Lulur is Frangipini en rijstmelk. Het is een frisse, beetje melkachtige geur. Het ruikt ook een beetje zoet. Erg lekker. Het product is erg fijn, zoals we van Rituals gewend zijn. Je ruikt na het douchen heerlijk en je huid is erg goed verzorgd.

Voor een optimale ervaring heeft Rituals ook nog een shimmer body cream in de limited edition gedaan. In deze body crème zit een subtiele glitter. Dit lijkt natuurlijk erg mooi in de lente/zomer.
De body crème smeert makkelijk en trekt snel in. Het hydrateert de huid goed.
De uitstraling van de producten is basic en lijkt luxe.

Foto door Annelot Idema
Foto door Annelot Idema

De shower foam en de body crème zijn echte aanraders.

De shower foam kost 8 euro.
De body crème 18 euro.
Dit is conform de andere Rituals producten. Ik vind het het geld waard. De producten zijn echte aanraders.


Dankjewel Annelot voor je gastblog. Het ziet er goed uit, die producten van Rituals. Zelf heb ik ook een keer een hele grote cadeaudoos gehad met allemaal Rituals producten en die geur was goddelijk, zo ontzettend lekker. En een melkachtige geur, klinkt ontspannend en fijn. Zo te lezen heb jij er inderdaad van genoten.
Dankjewel dus voor je review.

Wellicht hebben jullie er wat aan? Hopelijk wel.
En zie je hoe leuk het is om een gastblog te lezen? Ik vind het zelf super lief dat jullie allemaal zo leuk dingen insturen.
Wellicht binnenkort nog meer. Sowieso heb ik al een vaste gastblogger Rianne die hier vaker iets zal bloggen. Maar ben jij net als Annelot geïnteresseerd om een gastblog te schrijven? mail mij dan! Vind ik leuk.
Ook ideeën zijn welkom. Wat wil jij graag lezen op mijn blog?

Liefs,
Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief