Ik wist serieus niet dat ik zo blij zou zijn met een micellair water. Als je tegen mij had gezegd dat ik dit zo fijn zou gaan vinden, en dan heb ik het over de beginperiode dat dit net hip en happening begon te worden, dan had ik gezegd dat het onzin was en dat ik er niet in zou geloven. Ik geloofde het echt niet. Maar Garnier heeft echt een goede zet gedaan met hun micellair waters.

Al eerder schreef ik over de Garnier micellair water met olie en ik heb ook de Garnier micellair water zonder olie. En ik wil ze graag naast elkaar reviewen.

Garnier ❤ Micellair water & micellair water met olie

Dit zijn de 2 Garnier micellair water producten waar ik het over heb. En in feite zou je kunnen zeggen dat ze hetzelfde zijn, maar dat is niet helemaal zo.

Links zie je de Garnier ❤ Micellair water met olie waar ik al eerder een review over schreef. Ik ben hier echt heel erg blij mee en ik baal dat hij bijna op is. Hij maakt mijn huid zo onwijs goed en snel schoon. Ik gebruik hem niet voor mijn ogen, want zoals ik al vertelde ik mijn review van destijds voelt dat echt heel erg vervelend.
En rechts zie je de Garnier ❤ Micellair water – de eerste die uitkwam dacht ik ook. Deze heeft geen olie en reinigt daardoor iets minder goed als degene met olie, maar alsnog erg goed. De groene (dus zonder olie) fungeert meer als een “echte” tonic. En de reden dat ik zeg “echte” tonic is, omdat ik gisteren al een review schreef over de Alvira tonic, die je kan kopen bij de Action.

Alvira (Action)  ❤ Oogreiniging en Tonic

Als ik namelijk deze Alvira vergelijk met deze 2 reinigingswaters van Garnier, dan kan ik zonder twijfel zeggen dat deze van Garnier veel beter zijn dan deze hier links op de foto die je bij Action koopt.

Garnier reinigt veel beter dan Alvira.
Alvira is meer een verfrissende tonic, maar geen reinigende. Zo heb ik het niet ervaren bij Alvira.

Garnier ❤ Micellair water is wel enigszins vergelijkbaar met Alvira, maar Garnier reinigt veel beter.
Wat ik wel vind: Alvira geeft wel een verfrissend gevoel. Toch wel iets meer dan die van Garnier.

De Garnier ❤ Micellair water met olie is echt een buitenbeentje bij deze 2, laten we zeggen tonics. De Garnier met olie reinigt namelijk echt heel erg goed. Deze verwijderd zonder moeite mijn make-up. Meestal verwijder ik het grootste deel met mijn Nivea reinigingsdoekje, maar als ik daarna met de Garnier ❤ Micellair water met olie erover ga met van die lekkere grote watten, dan zie ik echt heel veel make-up van mijn gezicht afkomen. WAUW! Deze is dus wel echt heel erg goed.

Dus eigenlijk zijn ze niet helemaal te vergelijken, maar toch in grove lijnen is er een vergelijking te vinden zoals je kan lezen.

Garnier ❤ Micellair water

Deze versie van Garnier is dus meer de lichter reinigende tonic/ reinigingswater.

Je kan dit reinigingswater kopen bij Bol.com (klik) voor €6,49

Garnier ❤ micellair water met olie

Mijn ultieme favoriet van Garnier die echt heel veel goeds doet voor mijn huid, met olie, koop je ook bij bij Bol.com (klik) voor dezelfde prijs van €6,49 .

Ze zijn dus super goed en betaalbaar. Hoeveel meer goeds in een flesje van 400ml wil je hebben?! Echt een aanrader dus. Beide. Maar mijn absolute voorkeur is de laatste die ik liet zien. En ik ben echt heel erg blij mee. Garnier is echt heel goed in dit soort dingen blijkbaar! 😊

Ik ben benieuwd of jij de Garnier ❤ Micellair water & micellair water met olie kent en welke jouw voorkeur heeft. Misschien ga je hem nu toch maar kopen na 2x een lovende review? Want ik zou hem absoluut opnieuw kopen, dus waarom zou jij hem niet kopen??! Laat maar weten hoe jij over deze reinigers denkt.

Liefs,
Michelle

 

Je mag het delen ❤Vind ik Lief