We kennen het inmiddels wel: de meeste meiden willen een lekkere dekkende laag, maar dat poeder je ook af en voordat je het weet ziet die laag met foundation en concealer en daarover nog poeder en bronzer, je blush en highlighter die er nog overheen komen maken het niet heel natuurlijk. Nu interesseert het mij niet dat anderen mijn make-up niet mooi vinden, want we moeten gewoon lekker doen wat we zelf willen toch?! Maar wees eerlijk… echt mooi zal het niet zijn. Daar hebben we tegenwoordig gelukkig allemaal trucjes voor; denk aan Fixing spray die ervoor zorgt dat het er allemaal niet zo poederig uitziet. Daarom ga ik je vertellen wat ik vind van de Freedom Pro Studio ❤ Fixing spray.

Freedom Pro Studio ❤ Fixing spray

Dit is hem. De Freedom Pro Studio ❤ Fixing spray anti shine.

Ik ga je met punten laten zien wat ik ervan vind, maar ik zal je eerst zeggen: de verpakking ziet er misschien basic uit, maar het belangrijkste is: hij doet het goed en de spray is een goed werkende spray. Ik heb geen haperingen ondervonden. Deze kan je vertrouwen.

Nu even over het product:

  • Mijn make-up laat hij er minder poederig uitzien.
  • Mijn make-up ziet er inderdaad mat uit.
  • Het belangrijkste: mijn make-up blijft de hele dag perfect zitten met deze spray.

Even wat verdere informatie:

Ingrediënten :
Aqua,
Alcohol Denat.,
Propylene Glycol,
Amp-Acrylates/Allyl Methacrylate Copolymer,
Benzyl Alcohol,
PEG-12 Dimethicone,
Polysorbate 20,
Polyacrylamide,
PEG-40 Hydrogenated Castor Oil,
C13-14 Isoparaffin,
Dehydroacetic Acid,
Tocopheryl Acetate,
Laureth-7,
Aloe Barbadensis Leaf Juice,
Panthenol,
Sorbitol,
Retinyl Palmitate,
Linseed Acid,
Helianthus Annuus Seed Oil,
Aesculus Hippocastanum Seed Extract,
Sodium Benzoate,
BHT

Zou je het op willen zoeken kan dat altijd. Wel een bijkomend voordeel: Dit product is Cruelty Free!
En het heeft de fijne prijs van €8,49 en is te koop bij een van mijn favoriete online shops! Heerlijk.

Ik kan dus eigenlijk niets meer of minder melden aan jou dan dat ik ontzettend tevreden ben over dit product. En ja, ik kan het je aanraden om eens een product als dit te proberen.

Gebruik jij een fixing spray? Welke raad jij aan of juist af? En ken je deze Freedom Pro Studio ❤ Fixing spray ook of ga je hem n.a.v. deze review ook proberen?

Liefs,
Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief