Ik ben voor een tijdje terug benaderd of ik wilde samenwerken met de website fotoopaluminium.nl. Ik werdt eigenlijk meteen enthousiast, heb een bestelling gedaan met 2 artikelen en die wil ik graag eens samen met jullie onder de loep nemen. 

Ik koos bij de website Foto op Aluminium voor een zelf bedacht ontwerp. Ik ben namelijk dol op de schilderijen die je kunt vinden onder de naam Jeanne Lorioz. Het doet mij aan mezelf denken en ik vind het echt oprecht mooie kunstwerken. Dit wilde ik wel op aluminium zien. Deed mijn bestelling en kreeg deze binnen.

Foto op aluminium

Ik koos 3 hele mooie foto’s uit en zette deze in Picasa in een collage. Het was een ware ramp om ze op het juiste formaat op het aluminium te krijgen. Het programma van fotoopaluminium.nl was namelijk een beetje lastig om mee te werken, maar het is mij wel gelukt.

img_6938

Je krijgt dit systeem mee om hem mee te op te hangen. Prima opzicht.

img_6937

Alleen moet je hem dan wel recht opplakken wat ik dus niet heb gedaan. Ik moet dus maar eens zien uit te vogelen hoe ik dit ga oplossen, zodra het gelukt is komt hij op Instagram.

Het materiaal

Dit voelt wel goed aan. Het is heel lichtgewicht, logisch natuurlijk omdat het aluminium is. En het is een heel mooi dun materiaal.

Foto op aluminium

Ook kocht ik nog 6 onderzetters voor je kopje thee of koffie met een foto van Punkie (l) en Sjaak (r).

foto op aluminium

Hier ben ik echt onwijs blij mee en ze zijn prachtig. Lekker dun, maar zeer stevig materiaal. Prachtige glans erover.

Eindoordeel over fotoopaluminium.nl

  • Veel keus in wat je kunt bestellen. Gewoon een foto op aluminium heeft al zoveel keus.
    – Welke afwerking qua kleur
    – Welk formaat
    – Je kiest je eigen foto.
  • Snelle verzending (Zaterdag 22 april besteld – 26 april in huis).

Nadeel vind ik dat de website een beetje te wensen overlaat als het gaat om het ontwerpen van je foto op aluminium. Wanneer je een foutje maakt en terug wilt om het te herstellen heeft hij heel veel problemen om een blanco, verse versie van de website te laden en je moet echt je hele internet even afsluiten en dan opnieuw beginnen. Dat is jammer, maar je krijgt er wel een iets aparts voor terug. Een foto op aluminium zie je niet vaak. En de onderzetters vind ik werkelijk prachtig geworden.

Foto op aluminium:
40×30 cm €38,90
Onderzetters:
6 stuks – €29,95

Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden… een foto op aluminium. En ben je al bekend met de website? | En natuurlijk vind ik het leuk om te lezen wat je van mijn keus vind!
Wil je ook wat bestellen? Ga dan naar www.fotoopaluminium.nl en laat even weten wat je hebt besteld.

Liefs,
Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief