In mijn Kruidvat shoplog liet ik jullie zien dat ik de Catrice All Matt Plus Foundation had gekocht. Deze gebruik ik nu sinds woensdag 6 mei, vandaag is het inmiddels 10 mei. En ik wil graag laten zien hoe mooi deze foundation is en aan het hele einde van deze blogpost zal ik hem even uitgebreid reviewen, maar ik wil graag dat jullie eerst jullie eigen mening kunnen vormen. Ik vind hem dus heel mooi, maar wellicht heeft er een van mijn lezers een hele andere mening. Dus kijk snel mee naar mijn Face Of Today met de Catrice All Matt Plus.

Let’s start.

Ik begin op een blanco gezicht. Altijd!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mijn volgorde heb ik al vaker gezegd maar ik begin altijd met mijn wenkbrauwen, vervolgens doe ik een oogmake-up op enz. Dit is misschien gek, maar ik doe het graag zo zodat ik niet ga vegen over mijn foundation, shape (bronzer), blush en highlighter en kan ik met een gerust hart door mijn wenkbrauwen borstelen, ze later nog eens bijwerken, etc.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Op mijn ogen zit dus nog niets, daar ga ik nu aan beginnen. Te weten: eerst de wenkbrauwen.
Deze teken ik bij met MAC Omega matte oogschaduw die ik nat aanbreng. Dan laat ik het drogen, doe ik oogschaduwbasis op, maak een ooglook, eyeliner en mascara op en als allerlaatste stap doe ik wenkbrauwgel op mijn wenkbrauwen aanbrengen.

10-05-2014 FOTD met Catrice All Matt Plus
En dan is dit het resultaat van mijn ooglook doe ik vandaag draag.
Deze maakte ik met mijn Naked 2 palette van Urban Decay en gebruikte Suspect op mijn ooglid, Pistol breng ik aan in mijn arcadeboog en vervaag deze mooi tot een zacht geheel, breng nog wat Foxy aan onder mijn wenkbrauwen, maar Suspect is vervaagd dus die breng ik nog een keer aan om hem wat extra aan te zetten.
Daarna Catrice liquid liner waterproof eyeliner en L’Oreal Double Extensions waterproof mascara.
MAC wenkbrauwgel. En klaar.

De oogschaduwbasis die ik echt kan aanraden is van Zoeva

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
En dan ben ik klaar met mijn ogen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Time to do some foundation on.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ladiedadieda, pompiedom

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Done!
De foundation heb ik aangebracht.
Nu ga ik bronzer aanbrengen om wat warmte in mijn gezicht terug te brengen en mijn gezicht gelijk daarmee te shapen. Blusher die ik ga gebruiken is van MNY. En highlighter komt uit de Sleek Face Form light met de beroemde blusher erin, die ik vandaag toevallig niet gebruik en de rest van de week wel heb gebruikt. Verschil moet er zijn.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
En zo ziet dat eruit.

Even je haren terug in model brengen. Ik heb ze vannacht, voor ik naar bed ging gewassen, vanmorgen mijn lok stijl gemaakt zodat het wat netter zit. Dus dat ga ik even doen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
En tada! Dit is mijn FOTD met de Catrice All Matt Plus.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Wat vind ik nu van deze foundation?

Ik kan eigenlijk alleen maar lof uitspreken voor deze foundation. Hij is geweldig. Waarom?

  • de kleur matcht perfect met mijn lichte huid
  • de dekking is heel mooi tussen medium en goed dekkend in
  • hij is mat (je hebt dus niet zo’n glimmend gezicht na het aanbrengen)
  • hij blijft prachtig zitten gedurende de dag
  • geeft niet af na het afpoederen (dit had ik wel degelijk met de Guerlin Lingerie de Peau Beauty Booster)
  • mijn gemende huid vind het helemaal niet erg.
  • Het afhalen van deze foundation gaat heel soepeltjes. in tegenstelling tot Guerlin Lingerie De Peau die heel erg lastig was eraf te halen, je blijft hangen op je gezicht lijkt het, net of het gezichtsreinigingsdoekje blijft plakken ofzo. Lastig uit te leggen, maar Catrice: GEWELDIG! Liefde.

Deze foundation overtreft MAC, DIOR, Guerlin. En ja die heb ik allemaal al gehad en Catrice vind ik het meest geweldige. Qua kleur, formule, dekking, houdbaarheid en prijs.

MAC is €29
DIOR is rond de €43,-
Guerlin is bijna €48
Onze Lieve Catrice All Matt Plus is niet duurder dan €4,- WAUW!

Aanrader: zeker weten.

Ik ben heel erg enthousiast.

En voor degene die het leuk vinden om te weten wat mijn totale look is inclusief Outfit:

10-05-2014 FOTD met Catrice All Matt Plus (3)
Mijn Outfit of today

geen fashion statement, maar ik vind het prima! Dikke prima voor de zaterdag dat ik (bijna) niemand zie, het rotweer is buiten en niets op de planning heb staan.

Wel heb ik nog de volgende vraag:
Willen jullie laten weten wat jullie over mijn LOTD vinden? (outfit mag je beoordelen, maar dat is niet benoemenswaardig)

En een fijne zaterdag voor nu!

Liefs,

Michelle