Mijn favoriete concealers van Essence & Revolution heb ik een hele tijd al in gebruik, maar volgens mij heb ik er nooit over geschreven op Blogging MiKa. Heel erg onverstandig, want ik vind wel dat jullie moeten weten hoe fijn ze zijn en ik zal je meteen een hele goede tip geven aan het eind van dit artikel die je voor elke concealer zou moeten gebruiken. Dus kijk je mee? 

Dit zijn ze!

Boven:
De Essence Camouflage+ Matt concealer (Waterproof tattoo covering)
Onder:
Revolution Supersize Conceal & define full coverage concealer

Essence koop je bij Kruidvat, en de grote supersize concealer van Revolution koop je o.a bij Boozyshop.
Beide ook erg fijn geprijsd, dat is zeker een heel groot pluspunt.

Meestal kies ik de lichtste kleur, zoals bij Essence, maar bij Revolution koos ik C4
Je hebt van Essence geen lichtere, wel één donkerdere kleur, maar van Revolution gaat de telling nog eindeloos door.

De dekking

Die is echt daadwerkelijk zo goed als ze zeggen. De Essence concealer is echt mega dekkend en heel erg licht, wat ik echt een pluspunt vind. Deze gebruik ik misschien nog wel liever dan de Revolution variant. Waarom? Hij doet het zo fijn onder de ogen, qua dekking etc.
De Revolution concealer ligt qua dekking net even onder de Essence concealer. Heel erg veel? Nee, dat absoluut niet.

De kleur

Qua kleur moet je even opletten: Revolution is een stuk rozer dan Essence die echt mooi geel is.

Hoe ik het gebruik?

Ik gebruik de Revolution concealer op mijn voorhoofd, neus, kaaklijn en kin. De Essence concealer onder mijn ogen.
Eronder uiteraard een hele fijne foundation (Catrice HD 010), maar dit is voor iedereen persoonlijk.

De tip die iedereen moet weten

Maar ik stiekem niet zelf heb bedacht, maar Queen NikkieTutorials.
Wat die tip is?
Dit is hoe ik het doe:
Ik breng concealer aan, als eerste op de plaatsen die de meeste dekking nodig heeft. Ik begin daarom onder mijn ogen, daarna mijn neus, daarna kaaklijn, voorhoofd en kin. De concealer onder mijn ogen is dus druk bezig, die begint al wat droger te worden en dus dekking te geven. Ik blend hem ook daar als laatste. Echt het klinkt de eerste keer misschien heel raar, maar het werkt zo lekker. Als jij je concealer aanbrengt en meteen blend met je vinger of spons of kwast (wat jij graag gebruikt) dan veeg je het meteen weer weg als ware.
Ik zou zeggen: geef het een kans en je zult merken dat het echt werkt. Misschien vind ik daarom deze 2 concealers wel zo goed, zijn het daarom mijn favoriete concealers Essence en Revolution concealers geworden.

Wat is jouw favoriete concealer?

Liefs,
Michelle