Ik heb jullie laten zien wat de fashion trends voor Spring Summer 2017 zijn, maar vandaag is het tijd om een stapje verder te gaan. De trends zijn allemaal leuk en wel, maar hoe combineer je hem als je Plus-size bent? Ik ga je helpen, want ik heb zelf ook maat 48/50 en dat is heel vervelend met maat 1.50m lengte. En ik vind het zelf ook leuk om te zien, want ik wil mij natuurlijk ook een beetje gaan oriënteren. Dus waarom niet samen de  Fashion trends ❤ Spring Summer 2017 Plus-size onderzoeken? Ik geef je direct de link, zodat je het meteen kunt kopen of bekijken.

Dus let’s go

Fashion trends ❤ Spring Summer 2017 Plus-size

Broeken/ Jeans/ Rokken

broek-grafische-print

De printjes zijn helemaal hip. Dus deze broek met grafische print viel mij gelijk op. Super leuk trouwens!

legging-sport-print

Ook heb ik je al verteld dat sportachtige kleding helemaal hip is, met deze sport legging met print past dus perfect in het plaatje van de trends.

jeans

Ik ben zelf dol op Jeans met high waist (wat een wonder is, want ik verafschuwde alles wat hoger zat dan mijn zwembanden!) en deze grijze high waist broek zou ik zelf zo kopen.

jeans-glanzend

Of een glanzend model jeans! Glans, metallic, alles mag… dus waarom niet een jeans op die manier?!

maxi-rok-gestreept

Strepen zijn ook helemaal hip en trendy en ik heb zelfs gelezen dat de split er ook weer helemaal mag zijn deze zomerperiode, dus ik zou zeggen kies voor deze maxi rok met flinke split en leuke streep!

rok-met-plooien-en-strepen

Ook helemaal te gek: Een redelijk ouderwets model: De plooirok, maar dan wel in trendy strepen.

Jurken en Jumpsuits

jurkje-babydoll-stijl

Herinner je nog dat ik liet zien dat de babydoll meisjes -stijl het helemaal is? Dit jurkje in lichtroze kleur straalt helemaal babydoll uit, dus echt een tip als je in die stijl wilt lopen volgens de laatste trends.

jurkje-flowerpower

Ik liet al zien dat flowerpower helemaal terug komt van weggeweest en dit vrolijke jurkje met bloemenprint laat niet aan de verbeelding over lijkt mij zo. Hello flowerpower tijd!

jurkje-met-tailleriem

En zelfs de trend met de tailleriem die overal bij gecombineerd mocht worden vind je terug in dit leuke jurkje met tailleriem (strik)!

jumpsuit-off-shoulder

De off-shoulder trend is ook heel leuk, zeker wanneer je hem kunt combineren met de trend: trek je jumpsuit aan! Waarom niet toch? Kies dan bijvoorbeeld voor deze jumpsuit – met transparante zwierige stof ook nog – chique en toch volgens de laatste trends.

jumpsuit-sexy-kant

Of een super sexy variant jumpsuit met kant en een tailleriempje!

Jassen/ Blazers etc.

jasje-sportief

Je kunt kiezen voor een sportief jasje voor de sportkleding trend!

jasje-leer

Of wat ook sportief kan zijn, maar ook netjes gedragen kan worden: leren jasje!

vest-fold-over-style

Of kies een lekker vestje in de laatste trend: fold over style heet dat geloof ik. In elk geval: wat je hier ziet op de foto.

vest-print

Ook leuk en fijn (vooral) is natuurlijk een lekker lang vest met leuke print die je vrijwel overal bij kunt dragen ook, net als vorige items.

blazer-mint-kleur

Of beken kleur met deze nette blazer voor de wat nettere aangelegenheden.

jasje-met-pailetten

En helemaal volgens de laatste trends: metallic, pailletten, alles wat glimt! Kies dan voor deze prachtige gouden variant blazer. Niet alleen voor kerst dus blijkbaar meer.

blazer-smoking

Je kunt natuurlijk nooit de fout in gaan door een hele nette smoking blazer te kopen.

Shirt/ Top/ Tuniek

tuniek-knal-roze

Ik ben dol op tunieken, omdat je, wanneer je net zo klein bent als ik, ze als jurk kunt dragen met een lange legging eronder zoals de prachtige dame hierboven of met een korte legging zodat je benen niet tegen elkaar aan gaan schuren en je huid kapot gaat en bloeden misschien wel. En daarom viel mijn persoonlijk ook meteen deze knalroze tuniek met overslag op.

top-off-shoulder

Ook helemaal geweldig vind ik de trend met de off- shoulders. De trend is eigenlijk dat je 1 schouder bruin laat worden, ik bedoel laat zien , maar bij deze te gekke gebloemde top maakt het niet uit wat je doet. Ik zie hier zelfs wel een hele leuke look bij met een leuke riem net onder je borsten voor een prachtige curve in je figuur.

top-kant

Of ga voor een hele mooie, sexy kanten top! Het is immers in de mode om transparante kleding te dragen en kleding die wat laat zien. Ik bedoel… je BH over je top dragen zal de meeste wat ver gaan, maar het mag gezien worden.

top-quote

Of ga voor een quote, want hoe groter de quote, hoe hipper je bent! Dus bijvoorbeeld dit leuke shirtje!

Blouse

blouse-glans

Blouses zijn hip – vooral als hij oversized is en lijkt op het overhemd van je partner, zoals deze oversized blouse die ook nog glanst, dus dubbelop top.

blouse-shirt-polka-dot

Of ga voor een leuke blouse met polka dot dat lijkt op een shirtje. Want de Polka dot is ook terug van weggeweest en in de trends van nu.

blouse-gestreept

Ook weer een paar trends bij elkaar; de streep, gele kleur, overhemd blouse. Dit exemplaar is dus helemaal top! om zeker eens over na te denken.

Bij welke trend gaat jouw hartje sneller kloppen?
Heb ik je misschien van gedachten laten veranderen door deze items?

Laat even weten wat je ervan denkt, van deze items en welke trend bij jou past.
Heb je ook iets gekocht van deze items via mijn blog misschien? Dan mag je dat ook laten weten, liefst via Twitter of Facebook zodat ik een foto zie van jou in je nieuwe kledingitem. Dat lijkt mij nou echt heel erg leuk als je dat deed; iets kopen via mij en dan mij even een fotootje stuurt.

Liefs,
Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief