Ik vind toch wel dat ik niet goed bezig ben geweest. Ik ben dus even wat uitleg verschuldigd? Je hoeft het niet te lezen, maar is wel fijner voor het begrip en dan weet je ook gewoon waarom ik niet heb geblogd.

Jullie weten inmiddels hoe ik ben; wanneer ik een hele lange tijd niet heb geblogd plaats ik een mooie quote met een hele korte uitleg en nu is het de dag voor de uitgebreide uitleg. Ik zal er geen dramatisch artikel van maken, maar jullie komen elke dag hier om te kijken of er iets online is gekomen en dan heb je bijna een maand elke dag niks kunnen lezen. Behalve oude berichten, wat ook heel leuk is, maar je wilt wel wat nieuws denk ik. En dat snap ik.

Vandaar ook even deze uitleg.

https://www.instagram.com/p/BY5oE6vABNh/?tagged=quote

Mijn leven is sinds juli j.l een stukje drukker geworden, dat werkt zeker mee.
Eens per twee weken ga ik op woensdag naar een hobbyclub. Dat was al zo, maar dat is niet eens zoveel boeiends, want dat is in de ochtend van 10-12 uur.

Maar!
Elke donderdag doe ik vrijwilligerswerk! Op de dagbesteding in mijn dorp. Dat gaat via een stichting en je hebt bij ons dus ook een afdeling voor mensen die echt niet meer thuis kunnen wonen door dementie/ alzheimer, of een ziekte die hen belemmerd, maar los daarvan is er ook nog een plaats waar mensen naartoe kunnen komen voor een kopje koffie/thee, zij komen dan rond 9:30 uur en eten dan mee om 12:00 uur. Zij zijn niet persé heel ziek, maar er kan wel voorkomen dat mensen een beetje vergeetachtig zijn, maar de meeste zijn prima capabel om zelf te lopen (al is het dan met een rolstoel) en er zit 1 persoon bij die geholpen moet bij het naar het toilet gaan, maar niet omdat ze dat niet zelf kan, maar voor een extra steuntje in de rug om uit de rolstoel te komen en op het toilet.
Maar goed, Ik vertrek thuis met de benenwagen om 11:45 uur en dan help ik mee met het eten opscheppen, de borden afruimen, afwas doen, koffie zetten in de middag en aan de mensen geven. Soms is er een activiteit in de middag. Kortom, echt het werk waar het personeel normaal minder tijd voor heeft. Het bevalt mij ontzettend goed! Het is ontzettend dankbaar werk, ontzettend gezellig en zo nu en dan werk ik met iemand anders omdat de vaste persoon dan er niet is. Ook leuk. Maar… Dit doe ik dus sinds juli dacht ik uit mijn hoofd.

En zoals jullie weten ben ik op vrijdag ook de hele dag weg. Dan ben ik zelf te gast bij de ontmoetingsplaats in ons dorp.

Kortom, de donderdag en de vrijdag zijn afgevallen om te bloggen. Bummer, maar daardoor moet ik dus eigenlijk in 3 dagen tijd voor een hele week vooruit werken. Dat kan prima, maar dan is er nog een probleem!

https://www.instagram.com/p/BY5gPdahaVs/?tagged=quote

Ik heb echt even geen inspiratie voor een maand. Ik heb voor deze week wel wat ideetjes, maar wat is een week voor een blog? Helemaal niks! En daarom vroeg ik jullie gisteren ook al wat jullie nog graag willen zien op mijn blog. Ik heb jullie echt heel hard nodig. En dat is geen teken van het niet in staat zijn om een blog te runnen, maar ik loop echt niet over van de inspiratie. Daar ben ik dan gewoon heel eerlijk in, dan dat ik jullie voor de gek ga houden. En ik denk ook niet dat jullie daar vrolijker van gaan worden, als ik jullie voorlieg of gewoon maar niets van mij laat horen.
Dus laat gewoon weten wat jij graag wilt zien in het artikel van gisteren! Ik sta er voor open.

Dankjewel voor je begrip en dankjewel dat je blijft komen op mijn blog. Jullie geven mij toch telkens weer het vertrouwen dat het wel weer goed komt. Maar dat heb ik echt enkel en alleen aan jullie te danken hoor. Schatten!

En daarom was ik dus even wat uitleg verschuldigd? Hopelijk zien jullie dat ook zo en was dit even fijn om toch weer even wat van mij te horen (uhmz lezen).

Liefs,
Michelle

https://www.instagram.com/p/BY561qtnXxP/?tagged=quote

Je mag het delen ❤Vind ik Lief