Lieve lezers,

Het is jullie waarschijnlijk al opgevallen, als je mij op social media volgt, dat ik even in de knoop zit met wat ik nu wil. Daarom neem ik even afstand van mijn blog, zal er voorlopig even niets online komen ook. Ik wil even rust nemen van mijn blog.
Ik ga mij even 1000% focussen op mijn business die ik sinds 17 februari doe. Dit is momenteel waar heel mijn hart en ziel echt heel blij van wordt. En dat werdt ik ooit ook van mijn blog, maar omdat ik echt 0 inspiratie heb en geen idee hoe ik de business ga combineren met mijn blog, zal mijn blog even op een laag pitje komen te staan.

Jullie weten wel dat ik al sinds april 2013 deze blog heb, maar dat de samenwerkingen achterbleven, ik er vrijwel niks mee verdien. En ik ben heel eerlijk, ik begon deze blog ooit als hobby, maar omdat ik het naar een hoger plan wilde en dit niet ging zoals ik had verwacht en je wordt beloofd als je opzoekt hoe je een succesvolle blog moet runnen, is mij dit zo tegen gevallen dat ik merk dat de inspiratie daarmee ook weg viel. Steeds een beetje meer. En dat is jammer, maar helaas wel gebeurt.
Ik betaal nog steeds voor de hosting, ik ga deze blog absoluut niet verwijderen en mijn Instagram heet ook nog steeds bloggingmika, maar ik blog even niet en richt mij even op andere dingen. Dingen die mij momenteel heel blij maken, mij inspireren en motiveren.

Als je mij nog maar net volgt en geen idee hebt wat ik bedoel met mijn business, laat het dan weten, dan schrijf ik daar nog een keer over en dan houd ik daarna echt even rust en afstand van mijn blog. En dus niet omdat ik jullie reacties, likes, berichtjes niet leuk vind of niet meer waardeer/ goed genoeg/ veel genoeg vind, maar gewoon omdat het even niet meer goed voelt.
Ik zou makkelijk door kunnen gaan, maar dan zullen jullie misschien gaan merken dat ik niet geïnspireerd ben, niet meer gemotiveerd en de reviews en artikelen mogen absoluut niet alleen maar negatief worden hierdoor. Dus dat gaan we niet doen.

Hopelijk begrijpen jullie mijn struggles en blijven jullie mij steunen zoals jullie dit altijd doen en hebben gedaan.

Dankjewel alvast voor je begrip.
Heb je vragen? Stel ze gewoon hieronder, want de reacties blijf ik goedkeuren en reactie op teruggeven. Want dat vind ik wel heel belangrijk.
Uit het oog is zeker niet uit het hart.

Liefs,
Michelle