Lieve allemaal,

Graag wil ik jullie even mijn excuus aanbieden om het feit dat ik geen blogpost meer heb gemaakt. Dit was absoluut niet mijn bedoeling, maar ik heb er wel mijn reden voor en dat wil ik graag met jullie delen. Dat ben ik jullie wel verschuldigd.

De reden dat ik jullie achter heb gelaten met niks is het volgende;

Mijn hond is overleden. Dat heeft mij zo ontzettend veel pijn gedaan, dat mijn inspiratie weg was en ik nergens geen zin in had. Zelf leren is er volledig bij in geschoten en het is allemaal niet best gegaan.
Ik mag aannemen dat jullie dat begrijpen.

Het hele verhaal zal ik jullie besparen, maar ik ga morgen denk ik eens wat inspiratie opzoeken, maar jullie mogen daar echt wel bij helpen. Ik heb het nodig.
Dus heb jij een inspiratie voor mij, laat het achter in de reactie.

See You.

X Michelle

P.S. De uitgelichte afbeelding is mijn 6 jaar jonge Beagle Bento die is overleden.