Lieve bloglezers,

Bloggen, super leuk. Totdat je even niet zo goed weet wat je online moet zetten qua artikelen. Hier baal ik dan zo erg van. Daarom wil ik toch even van mij laten horen. Dus Even een berichtje (met wat leuks) – op het eind nog wat goede tips.
Ik wilde deze maand vullen met alleen maar gastbloggers. Dat was niet heel erg reëel moet ik toegeven met het gevolg dat ik tot nu toe maar 3 mensen heb die wat willen schrijven op mijn blog, speciaal voor jullie. Maar zelf weet ik even niet zo goed wat ik zal schrijven. Wel 1 idee, maar daarvoor moet ik heel wat zoekwerk verrichten, dus je begrijpt dat dat niet binnen een dag online kan komen. Sorry daarvoor.
Maar ik heb dus ook nog wat leuke tips voor jullie zometeen. En ik heb ook nog even een vraagje;


Als er nog iemand is die denkt: Dat klinkt eigenlijk wel leuk “Voor 1x voelen aan het bloggen en mijn verhaal delen op Blogging MiKa” wil ik dan ook vragen of je mij wilt mailen ( kijk even op de contactpagina voor mijn e-mailadres) met jouw idee. Want misschien denk je nu dat je toch niet interessant bent, dan heb je het mis. Ik ben snel tevreden zoals je hierboven al kan zien. Daarom zeg ik: Doe een poging en wellicht ben ik sowieso enthousiast of kan ik je een tip geven.

Dat was dus even mijn oproepje wat betreft een gastblogger.
En ik zei dat het ” Even een berichtje (met wat leuks) ” is en nu heb ik al verklapt dat het een leuke tip is. En het is er niet 1, maar het zijn er meerdere.

We zitten allemaal buiten, te genieten van het lekkere weer. Of je zit binnen te puffen en te kreunen met het zweet op je voorhoofd bij de ventilator, dat kan ook. Maar we hebben geen energie en het liefste wat we doen is lekker onze iPad, telefoon of Laptop op schoot pakken en gaan shoppen of lekker blogjes lezen (Halleluja als jij dat laatste aan het doen was en bij mij kwam; Thank You 💙) en sommige gaan het liefst Netflix kijken of TV kijken. Maar als jij nu echt toe bent aan shoppen, dan heb ik iets leuks voor je. De beste aanbiedingen op een rij!!Sale  juni/juli 728x90

De Bijenkorf heeft SALE!!! Oh yeah baby.Ready for summer 728x90

Als je nog op vakantie gaat… check V&DSale 50 procent korting 728x90

Vergeet de sale niet!!!Vakantie favorieten Image banner 728x90

En laten we de koffer ook maar gelijk vernieuwen voor een hip, nieuw exemplaar.

Voor de thuisblijvers: Koop bij HEMA


HEMA_500x500_May_Banner

Een fijne korting is altijd welkom.General 500x500

Summer sale voor de leukste schoenen. Koop bij Omoda (doe ik ook graag)!!!

En een winkel die vele kennen van naam, maar er nooit hebben geshopt hebben nu de kans om te shoppen bij Forever 21!!


New in NL 500x500

of Asos:


Unisex Outlet 728x90

Ook voor mannen:


NL Mens 728x90

En zelf vind ik dit zo leuk: Lingerie shoppen. Je hebt zoveel moois. En hoe mooi is de webshop van Hunkemöller?!


Sale Image Banner 500 x 500Fashion Fever Image Banner 728 x 90HKMX Sport Campaign Image Banner 728 x 90

En de favoriete webshop van mijn moeder (echt):


Heine - Mode

Ze hebben hier zulke mooie spullen, echt ongelofelijk mooi.heine Sale

En veel bekender dan bovenstaande winkel is, denk ik:


TMH 728x90

En ik denk, een van de meest bekende shops ever:
BOOHOO. I Love BOOHOO. Zo hip en trendy 💜


Sale 728x90

Ja, SALE!!!

Ook voor mannen leuke spullen!! Even een tip


Mens 728x90NL 728x90

En plussize (like me) girls…


Plus size 728x90

En nog even wat meer BEAUTY!COSMANIA algemeen 500x500Day of the Kiss 500x500Default 9De TuinenBigGreenSmile

En verder kan ik wel meer tips geven, maar voor nu houd ik even hier op met tips, want jullie hebben nu wel even genoeg te bekijken.
Ik zeg dus voor nu: LET’S SHOP!!!!
En veel plezier met het shoppen ook vooral, ongeacht hoe jij je dag doorbrengt en waar dan ook.
Geniet van je dag!! En bedankt voor het lezen van mijn blogpost ” Even een berichtje ( met wat leuks) “.
Ik ben je eeuwig dankbaar. Echt waar!

Liefs,
Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief