Ja, daar ben ik toch weer!
Sommige van jullie sturen mij soms heel verschrikt een berichtje of ik stop met bloggen nu ik mijn Instagram naam heb veranderd naar “Mooi met Michelle” (klik), maar dat is niet het geval. De inspiratie was weg, het gevoel van het leuk vinden om te bloggen was helemaal weg; kortom: Ik voelde even niets meer voor bloggen.
Daarom wil ik nu toch weer even een update geven over mijn leven op dit moment.
Dus als je benieuwd bent zou ik even verder lezen.

Allereerst moet ik zeggen dat het echt heel erg goed met mij gaat, dat vind ik dan toch het allerbelangrijkste; gezondheid.
Ik ben wel nog steeds vrijgezel, dus daar niks veranderd. En ben ik ook nog steeds vrijwilligster op de dagbesteding in ons dorp. En uiteraard heb ik nog steeds mijn eigen online business. So far so good.

Wat is er dan veranderd?

Mijn vrijwilligerswerk heb ik uitgebreid. Dit deed ik eerst alleen op donderdagmiddag, maar dat doe ik nu ook dinsdagmiddag.
Daarvoor heb ik wel enige concessies moeten doen, omdat het anders lichamelijk niet te doen is, en dat is dat ik de hobbyclub die ik eens per twee weken had, dat ik die nu niet meer heb. Ik ben dus gestopt met de hobbyclub om in totaal 8 uur per week vrijwilligerswerk te doen.
Lichamelijk is dit ook echt wel het maximale wat ik kan vragen van mijn lichaam momenteel.

Ook ben ik nog steeds elke vrijdag vaste gast bij het inloophuis in het dorp. Huis van de buurt.
Super leuke, fijne dagen waarop ik even andere mensen zie, even een dagje niet thuis. Ook vermoeiend, maar wel erg gezellig. Alleen als het écht veel te warm is  zoals aankomende vrijdag, dan ga ik niet of als ik ziek ben. Maar andere afspraken, als ik die heb of moet maken, worden om de dinsdag, donderdag en vrijdag heen gepland, omdat ik daar heel veel waarde aan hecht.

En daarbij uiteraard mijn grote trots, mijn grote doel in mijn leven op dit moment:
Een fantastisch groot succes maken van mijn online business.
En voor wie hier nog maar net komen, geen idee hebben waar ik het over heb:
Ik help mensen om van hun beauty issues af te komen. Denk aan het vinden van de juiste haarverzorging, lichaamsverzorging, huidverzorging, make-up en healthy lifestyle producten. De producten zoals huidverzorging en make-up bevatten allemaal standaard anti ageing, geen enkel product is op dieren getest (yay), en ik heb er 2 teamies mee: Valerie en Romina. Zij doen het ook echt fantastisch.
Romina zullen sommige van jullie wel kennen, van de blog Dainty Ribbons die zij heeft als blog en waar ik haar ook van ken. Zij benaderde mij zelf met een vraag over een andere business, toen heb ik haar advies gegeven en verteld over mijn business, dat vond ze allemaal veel beter klinken en dus zit ze nu in mijn team.
Valerie heb ik zelf benaderd. En ook zij is super actief en super goed bezig.
Als je het over trots zijn hebt, dan ben ik het wel. Op ons alle 3.
Qua verkoop: Soms wel, soms niet. Het is ook allemaal net een echt bedrijf he. Maar ik ben zeker niet ontevreden, als je bedenkt dat ik in februari begonnen ben.

Qua hobby’s, heb ik de boel een beetje uitgebreid.
De meeste weten wel dat ik het erg fijn vind om iets creatiefs te doen, vandaar ook destijds de keuze voor de hobbyclub. Maar ik deed thuis al wel wat dingen zoals haken en mijn blog (ja, een blog is uiteraard ook creatief denken en bezig zijn), maar nu sinds vorige week ben ik begonnen met Bullet Journal. 
Bullet Journal is een notitieboekje waarin jij een dagboek bij kunt houden, waarin jij kunt tekenen en dingen plakken of waar je (goede/slechte) gewoontes bij kunt houden, waarin jij kunt bijhouden hoeveel je wilt sparen, waar je naartoe reist, wat je eet. Dit kan allemaal in 1 boekje, maar sommige doen slechts 1 ding, van de zoveel mogelijkheden apart in een boekje. Het is een compact boekje waarin jij doet wat jij wilt en waarin niets goed en niets fout is.
Hoe ik daar toe gekomen ben? De meeste kennen haar niet, waarschijnlijk niemand, maar sinds Bernadien het huis van de buurt heeft ontdekt, hebben wij elkaar ook gevonden. We zijn echt vriendinnen geworden! Zo fijn. Naast Ingrid, een vriendin die gewoon in mijn eigen dorp woont, op loopafstand, zien elkaar elke vrijdag… en zij heeft mij geïnspireerd hiermee. Zij nam op vrijdag haar BuJo mee, liet het aan mij zien en langzaam aan begon het bij mij ook te kriebelen om dit ook op te pakken. Ik ben op zoek gegaan naar spulletjes, bestelde een prachtig MUS (Mijn Bullet Journal) holografische versie Bullet Journal en ging naar de action. En ben gewoon begonnen. Ook komen er leuke dingen aan via Ali Express, maar dat duurt altijd even een maand. Dus tot die tijd doe ik het met de spullen van de Action. En ik moet zeggen dat ik dat echt heel fijn vind. Even je gedachten op 0, gewoon doen waar je zin in hebt. Ik gebruik het vooral voor dagboek, maar zal ongetwijfeld in de herfst daar ook haakpatronen gaan opschrijven, of lijstjes gaan maken als ik het bloggen weer volledig ga oppakken. Dus ik ben er heel blij mee, met mijn nieuwe hobby.
En uiteraard wandel ik ook lekker met de Beagles! Behalve met deze hele verschrikkelijke hitte, dan doe je dat niet alleen jezelf niet aan, maar al zeker niet de honden.

Onze lieve schatten Punkie en Sjaak

Dus dat is zo’n beetje heel kort mijn leven op het moment en ik ben daar heel erg tevreden over.

En je thuisstudies dan?

Daar doe ik helemaal niks meer mee. Ik heb 3 thuisstudies gedaan, eigenlijk 4, maar dat was de slechtste beslissing. Ik dacht dat ik iets in de nagelstyling wilde gaan doen, net als ik ooit dacht dat administratief medewerker iets voor mij was. Nee, ik heb heel veel basiskennis op kunnen doen tijdens mijn thuisstudie bij NTI Visagie met Tom Sebastian en NHA Visagie branchediploma, maar daar blijft het bij.

Wanneer ga je weer elke dag bloggen?

Dat is allemaal ook nog erg onzeker! Ik wil best zo nu en dan even een update geven over de business, mijn bullet journal of iets anders waar jullie interesse in hebben. Misschien willen jullie product reviews zien van mijn eigen business, of iets anders? Laat dat vooral weten, maar ik ga niet beloven dat ik vanaf nu elke dag of elke week iets online ga plaatsen. Ik wil het weer fijn laten voelen en bloggen wanneer het goed voelt en ik er helemaal voor wil gaan.

Laat dus vooral even weten wat jullie voor nu, over dit verhaaltje willen weten, of over wát jullie iets willen weten, dan zal ik daar over gaan nadenken.

Liefs,
Michelle

P.S. Wie een leuke, inspirerende of gewoon fijne comment plaatst krijgt een verrassing in de mail waar elke Nederlander en Belg blij van wordt.