Zoals jullie inmiddels weten test ik de nieuwste Etos make-upproducten en vandaag ga ik al de producten reviewen voor jullie, wat ik zelf niet alleen heel erg leuk vind om te doen, maar ook voor jullie fijn om te lezen lijkt mij zo. Je weet zo precies wat fijne producten zijn en hoe ik ze het liefst gebruik.

Kijk je mee naar mijn, waarschijnlijk lange blogpost genaamd: Etos make-upproducten reviews ?? Dommer wordt je er niet van lijkt mij.

LLG Insider #etosmakeup

Dit zijn alle producten die ik met je ga bespreken, want dit zijn alle producten die ik ook heb binnen gekregen om te testen.

Etos hydrating primer

Allereerst deze Etos hydrating primer voor het gezicht. Deze primer kost €5,99!

De verpakking allereerst vind ik echt heel erg prima. Een pompflacon is altijd goed. Het pompje doet het ook echt heel goed en ik ondervind geen problemen.

Je ziet dat hij een beetje groen oogt, maar ik moet zeggen dat de groene kleur niet te zien is op je gezicht. Hij wordt eigenlijk behoorlijk transparant op je gezicht en zelf kan ik het groen niet terugzien.  De primer doet het ook goed, voelt prima, maar ik heb wel echt een beetje zo’n plastic, siliconen gevoel als ik het opsmeer. Daar heb ik zelf niet echt problemen mee, maar vind je dat vervelend dan moet je misschien even erover nadenken of je hem echt wel wilt hebben.

Etos concealer palette

Etos concealer palette

En dan dit Etos concealer palette. Deze kost €6,99 wat ook wederom weer heel betaalbaar is. Je krijgt hier namelijk 6 goede kleuren voor die je prima kan gebruiken.

De verpakking doet het goed, is stevig en niks mis mee.

De eerste kleur is een hele lichte kleur die volgens mij zelf een hele lichte soort shimmer achtige finish heeft. Niet shimmer zoals je dat bij oogschaduw ziet, maar toch is hij niet heel erg creme achtig van kleur. De 2 kleuren daarnaast zijn dat overigens wel. Die zijn puur creme en geen gedoe erin. En daarnaast zie je dan een groene, een lila en een hele lichte roze kleur. Wederom: de kleur helemaal rechts is niet echt creme, maar bevat een soort shimmer erin. Je zou dus kunnen zeggen dat de 2 buitenste kleuren highlighters zijn, als je het zo leest, maar nee dat vind ik dan weer niet. De groene gebruik je uiteraard voor rode plekjes. De lila heb ik een keer over mijn blauwe “wallen” gedaan, net als de hele lichte roze, en de compleet linkse eerste kleur; zag ik iets opzienbarends? Eerlijk gezegd niet nee.

Ben ik dan tevreden over de concealer zelf? Ja voor kleine plekjes en onder de ogen, maar niet voor grotere en opvallendere plekken zoals op je neus en dikke. Dan ben ik er niet tevreden over helaas. Ik vind de substantie daarvoor te droog, hij is niet heel erg lekker romig genoeg.

Etos bronzing powder

Etos bronzing powder

Dan deze, op het eerst ogende prachtige Etos bronzing powder. 3 Kleuren poeder voor €4,99 en de grootste is de middelste: een gouden highlightende kleur met een behoorlijke bronze ondertoon die al snel bruin oogt op je wangen. De onderste, is eigenlijk de bovenste: de roze! De roze kleur is een hele mooie warme roze kleur blush. De laatste kleur is de bronze kleur met een gouden ondertoon.

Mijn ervaringen met deze bronzer: Het is een poeder die, als je hem aanraakt met je kwast dat hij echt heel erg poederig wordt. Hij valt nog net niet uit elkaar zeg maar voor je gevoel. Hij is mij iets te poederig.

Qua kleuren vind ik hem oke. Hij is inderdaad bronzer, maar ook een beetje te bronzer. Nou hoor ik je denken: “Michelle het is een bronzer? Wat denk je dan dat ‘ie doet? Highlighten?” en ja je hebt helemaal gelijk hoor. Maar ik vind hem te bronzer als in hij maakt mijn gezicht een beetje zo viezig bruin. Ik had hem mooier gevonden als de roze kleur iets breder was, de donkerste iets lichter en de middelste ietsje donkerder. En iets minder heftig de gouden/bronze ondertoon.

De structuur mocht iets compacter zijn. Hij wordt echt te korrelig als je hem op je kwast doet.

Etos highlighting powder

Etos highlighting powder

En dan een letterlijk pareltje waar ik echt ontzettend blij mee ben. De Etos Highlighting powder. Deze kost maar €3,99 en is echt prachtig. Hij is echt compact en je kan heel goed op je kwast doseren in tegenstelling tot de bronzing powder. Dus daar heeft deze highlighter zeker gewonnen van de bronzer.

De kleur is prachtig. Hij is goud, dus heel mooi warm en dus perfect voor elk seizoen. En eigenlijk kan ik alleen maar heel erg enthousiast zijn over deze highlighter.

Etos brush

Dan deze Etos powder brush. Deze kwast doet mij direct denken aan de kwasten van Real Techniques. Niet zo heel gek toch? En hij kost €7,99 en hij is mega! Echt mega groot. Nu zie je dat misschien niet heel goed op deze foto, maar op de foto met alle producten bij elkaar zie je hem ook heel goed.

Wat ik vind van deze kwast? Ik vind hem allereerst heel mooi. Mat zwart, basic maar fijn. Hij is, zoals ik al zei heel groot. En hij is zacht qua haartjes. Ja echt, de haartjes zijn super zacht. Maar ik heb ook een nadeel ondervonden: De haartjes staan heel dicht bij elkaar en ook heel stevig. En dat stevige vind ik een nadeel. Hij is daardoor echt net iets te stevig.

En ik ben nogal een perfectionist als het gaat om mijn basismake-up afpoederen. Ik wil niet dat mijn kwast het als het ware verziekt voor mijn make-up die ik net heb aangebracht. En dat doet deze niet op mijn voorhoofd, wangen en kin, maar wel op mijn neus. Waarschijnlijk komt dit door de stevige vorm van de haartjes die zo dicht op elkaar staan. Hij zorgt ervoor dat de make-up op mijn neus gaat glijden als het ware. Hij duwt het aan de kant, en dat moet je als kwast niet doen bij mij en mijn make-up; dan ben ik niet blij. Voor de rest van het gezicht dus perfect om af te poederen, dus voor mijn neus gebruik ik maar een andere poederkwast (Zoeva bamboo). Dus zo zie je maar: eigenlijk is hij gewoon goed en ben ik dus gewoon een perfectionist zoals ik al zei.

Etos eye shadow primer

En dan de Etos eye shadow primer. Over dit product kan ik zeggen: het heeft mij zeker verrast. In hele goede zin. En qua prijs? €3,99 maar is een hele fijne prijs. En hij doet het echt perfect! Mijn oogschaduw (uit het palette dat ik je zo laat zien) blijft echt heel mooi zitten gedurende de dag. Well done Etos.

Etos eyeshadow palette

Etos eyeshadow palette

Etos eyeshadow palette

En dan dit prachtige Etos eyeshadow palette met 6 prachtige kleuren.

Dit 6 kleurige palette kost overigens €6,99! Lekker budget.

De verpakking vind ik prima, niks mis mee. Het gaat om de inhoud en de inhoud is echt zo super mooi! En dan heb ik het niet alleen over de kleuren op zichzelf. Want ja, de kleuren zelf alleen al zien er super mooi uit, maar de pigmentatie is echt geweldig en net zo mooi en goed als de oogschaduwkleuren er zo al uitzien. Ze blenden ook heel fijn en snel en goed. Ik kan wel zeggen dat ik heel erg blij ben met deze oogschaduws in dit palette.

Ook heb ik nog wat mooie close-ups van de kleuren.

De 3 lichtste kleuren
De 3 lichtste kleuren
De 3 donkerste kleuren
De 3 donkerste kleuren

Ik zei toch dat ze mooi zijn? Ongeacht van ver weg of dichtbij.

Zeker een aanrader.

Etos mega volume mascara

Etos mega volume mascara

En dan een product waar ik normaal gesproken niet zo heel blij van wordt van alle andere merken dan ik zelf heb. Ik heb nu eenmaal mijn Ultieme favoriete mascara die ik elke dag gebruik, maar ik moet zeggen dat deze Etos mega volume mascara helemaal niet zo slecht is. Zeker de prijs van €5,99 is heel fijn! En ik moet zeggen dat ik verrast werd door hoe goed hij is. Niet een mascara die ik elke dag zou gebruiken, maar voor zo nu en dan is hij zeker heel goed.

Etos fixing spray

En het een na laatste product alweer. Etos make-up fixing spray long lasting. Nu moet ik bekennen dat ik eigenlijk nooit dit soort producten gebruik, net als primer, maar ik vind allereerst de prijs: €4,99 echt een mega goede prijs. Waarom? Het product doet het gewoon echt heel erg goed. Want waar ik normaal merk dat mijn poeder best wel de kans grijpt om te gaan glimmen en mijn huid wat vettig aanvoelt, vind ik het minder na het gebruik van deze fixing spray. En normaal voelt mijn huid echt na een paar uur al vettig. Yes voor Etos fixing spray.

Etos lipstick

Etos lipstick Vampire Kiss

Holy moly die close-ups zijn zo mooi altijd van lipstick. Zo zie je precies wat voor kleur het is en wauw. Ik ben echt niet van de rode lipstick, maar deze rode kleur maakt het wel hoor.

Etos lipstick

Het gaat om de Etos Color Care lipstick in de kleur Vampire Kiss.

Deze lipstick kost €3,99 wat dus echt een fijne prijs is.

En ik moet zeggen dat ik echt verbaasd was over hoe goed hij bleef zitten. Een kop thee en misschien zelfs een boterham overleeft hij redelijk goed. En dat vind ik echt een voordeel. Normaal gaat lipstick zo snel van je lippen af, dan haak ik af, maar bij deze is dat zeker niet nodig.

LLG Insider #etosmakeup

En dat was dus ook meteen weer het laatste product van deze best wel hele lange blogpost. Maar ik vind het wel belangrijk om met jullie te delen wat ik van de producten vind in plaats van alleen maar mooie looks te plaatsten en te zeggen dat de producten mooi zijn. Daar heb je verder niks aan en nu heb ik je ook meteen de prijzen kunnen vertellen en iets dieper erop in gegaan. Hopelijk hebben jullie er ook wat aan en heb ik je kunnen helpen een beslissing te maken of je producten wilt kopen of niet.

Ik zal morgen of overmorgen ook nog de extra looks plaatsen die ik al eerder artikel had beloofd. En willen jullie dan alle looks weer onder elkaar zien of toch alleen die extra 3 looks die ik je heb onthouden en beloofd? Laat maar weten.

Ook hoor ik graag wat je denkt over de producten? Misschien heb jij ze ook gekocht of ben je ze ook aan het testen als insider voor Live Life Gorgeous? Deel je mening, daar hebben we allemaal wat aan.

Liefs,

Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief