Zoals jullie al eerder konden lezen ben ik LLG Insider en test ik de nieuwste make-uplijn van Etos huismerk. Super leuk, echt waar. Een mooie kans voor mij om eens de make-up van Etos zelf te gebruiken. Meestal grijp ik naar de bekende merken en pak ik merken die ik zelf al ken, waarvan ik weet dat ik allicht wel goed zit en waarvan ik weet dat ik er waarschijnlijk heel blij mee ben. Je hebt er bijvoorbeeld vaak reviews van gelezen, dat is tegenwoordig een goede reden om dan toch naar een bekender merk te grijpen in de make-up schappen in de Kruidvat of Etos. Ook online ben ik tot hetzelfde geneigd. Toch ben ik van mening veranderd bij het gebruiken van Etos make-up. Bij de eerste aanraking werd ik meteen mega enthousiast. WAUW!

Etos heb ik dus nooit eerder gebruikt, tot ik de kans kreeg om het te testen voor Willemijn & Martine en ik mijn mening heel snel moest gaan bijstellen.

Etos make-up

Dit is het hele mooie pakket wat ik binnen kreeg. Ik dacht meteen al: WAUW, dit ziet er serieus heel goed uit. De producten die ik zelf ook zou pakken en nieuwsgierig naar zou zijn.

Later deze week of volgende week zal ik reviews per product online zetten op Blogging MiKa, voor nu wil ik je alleen maar laten zien wat voor looks je ermee kan maken.

Ik heb voor jullie een mooie draagbare, lichte look en een wat donkerdere look. Kijk je mee?

LLG #etosmakeup

Allereerst deze draagbare, lichte look.

Ik heb hier alle kleuren uit het palette gebruikt. Dat zou je zo op het eerste oog niet zeggen, maar toch is het zo. Ook gebruikte ik hier de primer op mijn gezicht, de oogschaduwbasis, heb ik de lipstick en de bronzer op. En hier en daar gebruikte ik de concealer op mijn gezicht.En de prachtige gouden highlighter.  Wat een feestje zijn de producten om te gebruiken. De pigmentatie is geweldig goed.

LLG #etosmakeup2

Ook maakte ik een wat donkerdere look voor op mijn ogen.

En uiteraard ook weer de primer voor mijn gezicht en ogen, de bronzer en het palette. Deze keer zonder de lipstick.

LLG #etosmakeup1

Ik ben echt super enthousiast over de oogschaduw. Kijk deze pigmentatie zeg. WAUW! Ook draag ik hier weer de bronzer en de highlighter.

En omdat ik dus maar geen genoeg kon krijgen van de make-up heb ik ook nog wat extra looks gemaakt. Die ga ik je nu niet laten zien, want dit zijn echt de looks die ik voor dit artikel heb gemaakt. Er moeten ook nog verrassingen over blijven voor jullie en op die manier kan ik dus de looks combineren, die ik nog heb, met de reviews.

Kortom, kom nog eens terug. Voor nu: Etos make-up ❤ 2 looks en later nog een paar andere looks in combinatie met Etos make-up.

Wel kan ik dus zeggen: Ik ben echt heel erg blij met de make-up en ik ga je zeker meer vertellen erover, want ik denk dat ik hele  mooie reviews erover kan schrijven waar jullie veel aan hebben.

Welke look van deze 2 looks vind je tot nu toe het mooist? Verkies je liever de lichte look voor de donkerdere look of toch liever andersom en pak jij liever gelijk een smokey eye? Ik vind het allebei geweldig hoor om te dragen. Ik kan zelf daarom niet kiezen en gelukkig hoeft dat ook helemaal niet met deze prachtige make-up van Etos die mij alles laat combineren zonder dat ik er gelijk “to glammed up” uitzie. Toppie!!

Later dus meer, anders blijf ik maar door ratelen, uhm typen!

Tot snel dus.

Liefs, Michelle

 

Je mag het delen ❤Vind ik Lief