Ik was toe aan een nieuwe concealer, en omdat ik al veel goeds heb gelezen over de Estee Lauder Double Wear lijn besloot ik daar de concealer van te nemen. Gewoon omdat het kan.
Dus kijk je mee naar de Estee Lauder Double Wear concealer review hier op Blogging MiKa?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Estee Lauder koop je o.a. bij ICI Paris, want daar kocht ik hem ook.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
De Estee Lauder producten zitten blijkbaar verpakt in een geweldige glimmende, donkerblauwe verpakking. Wat is dit een pracht en praal. Echt wel een luxe uitstraling hoor, en daar houd ik toch wel heel erg van.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ik kocht de Estee Lauder Double Wear concealer in de kleur 01 Light. En dat is inderdaad een perfecte concealer voor de hele lichte huidjes onder ons. En zeker in combinatie met de foundation die je gisteren kon zien is het een topteam.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
De aller lichtste kleur is geschikt als jij ook de aller lichtste kleur neemt uit het Catrice foundation en concealer assortiment. Perfecte match. Dat was dus echt even een reminder.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
De concealer heeft een hele fijne spons applicator. Dit werkt echt ontzettend fijn. Je zou denken dat het een beetje moeilijke manier is van doseren, maar dat is niet waar; deze kan echt heel goed doseren.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
De concealer is heel mooi dun, je kon dit al in mijn video zien die ik afgelopen donderdag online heb geplaatst.
En omdat de concealer zo dun is, kan je hem perfect onder je ogen gebruiken. Perfect. Eindelijk geen vieze lijnen meer onder mijn ogen omdat de concealer in de lijntjes is gaan zitten. Heel fijn.
Ik gebruik de concealer overigens ook op oneffenheden en op mijn neus(brug). Zo krijg je een flawless effect. En ja, ik houd daar wel van.

Ik vind deze concealer dus echt heel erg fijn en ik wil dan ook echt nu al hardop uitspreken:
Estee Lauder Double Wear concealer is echt een aanrader.

Hij dekt mooi, werkt prima onder je ogen en op andere oneffenheden.
Hij kost €23,40 wat een flinke prijs is, maar ik vind het hem wel waard. En je kan met deze concealer lang doen. Dat denk ik wel, ja ook al is het maar 7ml inhoud. Door de dunne substantie en de goede dekking, kan je hier waarschijnlijk toch echt wel even mee doen.

Ik ben benieuwd wat jullie vinden van Estee Lauder producten?
Misschien ken je het niet, maar heb je donderdag mijn filmpje gezien en ben je verkocht?
Laat het me weten in de reacties.

Liefs,
Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief