Persbericht!

YAY Weer een nieuwe collectie van Essence. Deze keer niet voor een heel (nieuw) seizoen, zoals ik eerder deze dagen liet zien! Nee, vandaag ga ik jullie laten kennismaken met een Limited Edition die te koop zal zijn bij Kruidvat en Trekpleister in de maanden september tot half oktober 2014! 

De Limited Edition heet:

Essence Trend EditionEn vandaag ga ik die dus met jullie delen. Dus als je dat wilt zien, raad ik je zeker aan om even door te klikken op “lees verder”En dan wens ik jullie veel plezier met het bekijken van de Essence Trend Edition “Hello Autumn”.
Let erop: TE KOOP IN DE MAANDEN SEPTEMBER TOT HALF OKTOBER 2014!!! Daarna niet meer te verkrijgen.

Laten we snel beginnen.

ess_HelloAutumn_ColourAdaptingPowderBlush_#01_BeautiFallRed.jpg

essence hello autumn – colour adapting powder blush

Opwarmen! Deze innovatieve poeder blush reageert op de individuele pH-waarde van de huid en verandert tijdens het aanbrengen in een frisse roze tint met een zachte glans. Verkrijgbaar in 01 beauti-FALL. 

Dit is echt geweldig volgens mij. Ik heb het idee dat dit echt een hele fijne poederblush is. En ik ben oprecht benieuwd hoe dit uitpakt op je huid, hoe hij eruit gaat zien en ja, gewoon benieuwd.

De prijs van deze poederblush is €2.59

ess_HelloAutumn_Multi Colour Powder.jpg

essence hello autumn – multi colour powder

Gouden blaadjes… deze multicolour poeder combineert verschillende goud- en bruintinten om je gezicht en hals een prachtige glans te geven. Het prachtige bladreliëf maakt de poeder absoluut uniek. Verkrijgbaar in 01 autumn & the city. 

Deze zou ik zelf gebruiken als blush. Gewoon voor een prachtige zachte glans met een bronze kleur. Lijkt mij echt een prachtig product.

Deze poeder kost €3.39

ess_HelloAutumn_EyebrowSet_#01_LeavesAreTheNewBeef.jpgess_HelloAutumn_EyebrowSet_#02_WalkInThePark.jpgHallo ik ben verliefd. Willen deze setjes mijn kant opkomen?

essence hello autumn – eyebrow set

Deze set is verkrijgbaar in twee bruintinten en verzekert je van prachtig gestylde wenkbrauwen – voor zowel blondines als brunettes! De microfijne wenkbrauwpoeder creëert meer volume terwijl de highlighter de wenkbrauw optisch lift. De set inclusief borsteltje en is onmisbaar voor het creëren van de perfecte look! Verkrijgbaar in 01 leaves are the new beef en 02 walk in the park. 

Geweldig!!! Helemaal top. Ik wil dit.

Dit setje kost maar €2.59 voor 2 kleuren wenkbrauwpoeder en een highlighter. Say Halleluja.

ess_HelloAutumn_ES_Palette_#01_WalkInThePark.jpgess_HelloAutumn_ES_Palette_#02_KeepCalmAndGoForAWalk.jpgoogschaduwpalettes, daar kunnen wij geen genoeg van krijgen. Ik althans niet, dus eens even kijken wat Essence hierover zegt;

essence hello autumn – eyeshadow palette

Indian summer! Het oogschaduwpalet biedt zes langhoudende herfstkleuren in de combinatie goud-bruin en beige-groen met verschillende effecten, variërend van semimat tot metallic. Een dubbelzijdig kwastje is bij de set inbegrepen en maakt het aanbrengen en mengen eenvoudig. Verkrijgbaar in 01 walk in the park en 02 keep calm & go for a walk. 

Dit ziet er heel erg aantrekkelijk uit, met werkelijk prachtige (herfst) kleuren, ideaal te combineren.

Deze palettes kosten per stuk maar €3.89

ess_HelloAutumn_EyePencil_#01_LeavesAreTheNewBeef.jpgess_HelloAutumn_EyePencil_#03_CharlieSeenInGreen.jpg

essence hello autumn – eye pencil

Kleuren uit de natuur! De zachte, crèmige textuur van het oogpotlood garandeert langhoudende resultaten in bruin en groen. Getekende lijntjes zijn gemakkelijk uit te werken met het zachte sponskwastje. Verkrijgbaar in 01 leaves are the new beef en 02 charlie seen in green. 

Oogpotloden in 2 prachtige kleuren. Medium bruin en kaki groen. Perfect te combineren bij de palettes. Met sponskwastje eraan, dus wil je liever geen oogschaduw? Potlood aanbrengen, vervagen met de achterkant, mascara, Klaar!

Per stuk €1.59

ess_HelloAutumn_LipCream_#01_BeautiFallRed.jpgess_HelloAutumn_LipCream_#02_KeepCalmAndGoForAWalk.jpgLipgloss. Dat maakt je look helemaal af. En ready to go.
Essence zegt over deze “lip cream”:

essence hello autumn – lip cream

FALL in love… De romige, rijke formule in bordeauxrood en nude rosé geven je lippen intense kleur en een semimatte finish. Bijzonder langhoudend. Verkrijgbaar in 01 beauti-FALL red en 02 keep calm & go for a walk.

Mooie exemplaren zeg. Prachtig.

Klein prijsje wederom: €1.99

ess_HelloAutumn_NP_#01_BeautiFallRed.jpgess_HelloAutumn_NP_#02_MeetMyBumpkin.jpgess_HelloAutumn_NP_#03_CharlieSeenInGreen.jpgess_HelloAutumn_NP_#04_KeepCalmAndGoFoAWalk.jpgEn wat een prachtige lakjes zijn dit zeg.

essence hello autumn – thermo nail polish

Speel met kleur! Deze nagellak verandert net zoals de herfstbladeren van kleur. Wanneer de nagellak aangebracht wordt, schitteren de originele kleuren rood, oranje, lichtgroen, bruin en goud in verschillende nuances afhankelijk van de temperatuur. Verkrijgbaar in 01 beauti-FALL red, 02 meet my pumpkin, 03 charlie seen in green, 04 keep calm & go for a walk. 

Oke dat veranderen van kleur weer, ik liet al eerder weten dat ik hier geen fan van ben. Je weet nooit wat het wordt en dus een no go. Mits het natuurlijk gewoon een hele mooie verandering is, maar dan nog. Hmm ik weet het niet. Houd het er maar op, dat nu ik dit weet, ik het minder snel zou kopen.

Vind jij het wel leuk? €1.99 per stuk en jij hebt er een.

ess_HelloAutumn_Hair Ties_Outdoor Yoga.jpgHaarelastiekjes. In herfstkleuren. Hoe grappig.

essence hello autumn – hair ties

Herfsthaar! De zes naadloze haarelastiekjes houden je haar bij elkaar en beschadigen het niet dankzij het zachte materiaal. Verkrijgbaar in 01 #outdoor yoga. 

Naadloos: the best part of this!
Geen haarbeschadiging dus.

Per set: €2.99

Wat een heerlijke aanvulling op de collectie. Hij is dan welliswaar kort te verkrijgen, maar dat maakt hem zeker niet minder leuk. Het is echt een hele leuke aanvulling in de schappen. Eerlijk is eerlijk.

Ik ben enthousiast. En jij?

Groetjes,

Michelle