He, Eindelijk wordt het kouder. Vanmiddag las ik al op Twitter dat er in het hoge noorden van Nederland een flinke laag ijzel was gevallen en het spekglad was. Ik geloof dat we kunnen zeggen dat de winter 2015 is begonnen, langzaam aan begint het dus ook kouder te worden etc. En omdat het ook eindelijk wat kouder is denk ik dat dit een goed moment is om te beginnen over de nieuwe Essence Trend edition ❤ “Winter? Wonderful!”.

En het persbericht kan het niet beter omschrijven dan dit:

Baby, it’s cold outside! De nieuwe essence trend edition “winter? wonderful!” verwarmt de harten van alle winterfans in januari 2016. Maar ook koukleumen kunnen de mooiste beautyproducten vinden om de koudste tijd van het jaar te verzachten. IJzige wintertinten als wit, blauw en ijsgrijs worden gecombineerd met warme nude tinten als roze en lichtabrikoos, die samen een prachtig kleurenspel vormen. Wintercoole highlights zijn de vier nagellakken met “frosted” of “crystallized” effecten, de lipolie met een subtiele kleur in licht- of donkerroze en de handbalsem die droge handen verwend. Welkom in winter wonderland… met essence!

En hoe fijn klinkt het allemaal? Mooie warme nude tinten gecombineerd met ijzige tinten. Heel mooi denk ik, maar laten we het maar weer gewoon afwachten en bekijken; ik neem je mee in het overzicht van de producten.

ess_WinterWonderful_Blush.jpg

Te beginnen met:

essence winter? wonderful! – blush €2,99

Gekleurde wangen! De driekleurige blush biedt frisse kleuraccenten – zelfs in de winter. Roze, abrikoos en nude blenden prachtig op de huid en het ijskristallen reliëf is een prachtige herinnering aan speciale momenten in de sneeuw.

Dit lijkt mij echt een hele leuke, maar vooral erg goed draagbare blush voor elke dag te gebruiken. De nude kleur zorgt wellicht ook gelijk voor een beetje schaduw op je wangen. Er zit maar weinig van de nude kleur in, dus wordt het een mooi warm geheel. Heel mooi. Ik denk dat veel meiden hem kunnen hebben.

ess_WinterWonderful_Highlighter.jpg

En dan een prachtige highlighter! Echt een hele mooi dit hoor. Dat zie je meteen.

Het trieste nieuws is dat ik er alleen geen informatie over heb, geen prijs, niks. Sorry! Ik heb alleen een foto waarmee ik je kan laten kwijlen hihi. Dus laten we dan maar doorgaan met iets waar ik wel informatie over heb!

 

ess_WinterWonderful_Eye&InnerPen_#01.jpg ess_WinterWonderful_Eye&InnerPen_#02.jpg

essence winter? wonderful! – eye & inner rim pencil €1,99

Binnen en buiten. De potloden in ijzig wit en ijzig rosé kunnen worden aangebracht op de oogrand als een eyeliner en op de waterlijn als een kohl kajal. Voor lichte, glinsterende hoogtepunten. 

01 cold as eyes 
02 eye candy.

De perfecte highlighter voor onder je wenkbrauw, in je binnenste ooghoek en je kan hem zelfs combineren met het oogschaduwpalette wat ik je zometeen ga laten zien. Ik vind het mooie potloden. Je kan hem inderdaad ook aanbrengen op je waterlijn voor een extra heldere oogopslag. Zeker mooi!

ess_WinterWonderful_EyeshadowPalette_closed.jpgess_WinterWonderful_Eyeshadow Palette_opend.jpg

essence winter? wonderful! – eyeshadow palette €3,89

Koud is hot! Met het oogschaduwpalet in de vijf tinten wit, grijs, roze, lichtbruin en donkerbruin met glanzende en matte effecten zijn verschillende stijlen te creëren. Het palet is liefdevol versierd met sneeuwvlokken en ijskristallen.

Wat een prachtig palette is dit zeg.

ess_WinterWonderful_Eyeshadow Palette_opend.jpg

De kleuren zijn niet allemaal glimmend, er zitten ook prachtige matte kleuren tussen zoals je kan zien. Ik heb hem even extra groot (normaal doe ik niet meer aan mega foto’s), maar nu kan je tenminste wel goed zien hoe de kleuren eruit zien. En ik kan je vertellen dat deze aardig in de buurt komt van mijn liefde voor de nieuwe Catrice collectie die deze maand ook in de schappen ligt.

De mooie koele kleuren wit en grijs en de roze kleur in het midden met die ijzige blauwe ondertoon gecombineerd met de warmte van de bronze en bruine kleur maakt het tot een prachtig geheel. Je zorgt voor een heldere opslag aan je ogen met de eerste 3 kleuren en je de warmte toe kunt voegen met de laatste 2 kleuren. Een mooi compromis. Super toch?!

ess_WinterWonderful_DuoEyeshadowBrush_pouch.jpg ess_WinterWonderful_DuoEyeshadowBrush.jpg

En helaas een product waar ik wel de foto’s van heb, maar geen informatie: dit super schattige oogschaduwkwastje. Ik vind hem er echt prachtig uit zien moet ik zeggen hoor. Ik wordt hier oprecht blij van. En waar ik eerst de sponsapplicator verafschuwde: ik houd er nu van. Oogschaduw wordt er super goed gepigmenteerd van en wanneer je de rest van je oogschaduw aanbrengt met kwalitatief goede oogschaduwkwasten, dan komt het goed.

ess_WinterWonderful_LipBalm_closed.jpg

ess_WinterWonderful_LipBalm_opend.jpg
essence winter? wonderful!
– lip balm €1,99

Kristallen verzorging! De transparante lippenbalsem met glansdeeltjes zorgt voor een sprankelende finish en verzorgde lippen. Deze balsem staat garant voor een winterse sfeer en een look die doet denken aan schitterende ijsvlaktes.

En daar komen de minpunten. Ik wordt hier gewoon niet zo heel erg blij van. Dit is een lippenBALSEM en voor mij is een balsem pas echt goed en fijn werkend als hij ook echt een balsem is en geen jelly glitterige substantie. Ik ben bang dat de glitters een beetje te veel zijn, waardoor je vooral een jelly substantie met korreltjes voelt op je lippen. En daarom vind ik het niet echt een goede eerste indruk meteen. Geen idee of ik gelijk heb natuurlijk, maar ik denk niet dat hij hoge punten gaat scoren hiermee. Jammer.

ess_WinterWonderful_Tint&Oil_#01.jpg ess_WinterWonderful_Tint&Oil_#02.jpg

essence winter? wonderful! – tint & oil €2,99

Lipoliën zijn onmisbaar in het winterseizoen – ze voeden de lippen met waardevolle ingrediënten en laten ze heerlijk zacht voelen. Dankzij het tint-effect krijgen de lippen bovendien een mooie lichtroze of donkerroze kleur. 

01 if kisses were snowflakes…
02 …I’d send you a blizzard.

En ik ben weer overgehaald. Wat klinkt dit als en heerlijk product zeg. Een liptint vol met oliën. Heerlijke verwennerij voor je lippen dus. De prijs is ook zeker goed betaalbaar om te proberen. Jammer vind ik dat ik geen foto heb van de applicator.  Ik ga hier nog eens naar op zoek en laat het dan nog weten (wellicht via social media).

ess_WinterWonderful_Hand balm.jpg

essence winter? wonderful! – hand balm €1,99

Verzorging tijdens koude dagen! Handen vragen veel aandacht in de winter. Deze handbalsem hydrateert de handen zodat ze weer lekker zacht en soepel voelen – zelfs wanneer de temperatuur tot onder nul daalt.

Heerlijk! Lekker voordat je naar bed gaat je handen een lekkere verwennerij geven in de vorm van een handcreme is altijd een goed idee. Alhoewel ik eerlijk moet toegeven dat ik hier meestal geen zin meer in heb en ik dus na een tijdje super droge handen heb en ze eruit ziet alsof ze van een 80 jarige vrouw zijn ofzo. Maar een handcreme is altijd welkom.

ess_WinterWonderful_Nailpolish_#01.jpg ess_WinterWonderful_Nailpolish_#02.jpg ess_WinterWonderful_Nailpolish_#03.jpg ess_WinterWonderful_Nailpolish_#04.jpg

essence winter? wonderful! – nail polish €1,89

Coole nagellak! Vier kleuren, vier effecten. Wit met een “frosted” effect, semimat lichtblauw, “bevroren” grijs en roze met een “crystallized” finish maken van je nagels een waar meesterwerk deze winter.

01 the frosted
02 the semi matt
03 the iced
04 the crystallized.

Die laatste 2 kleuren, nu al een favoriet van de 4. Ik denk echt dat deze het allermooist zijn uit deze 4. Maar ik zie ook heel vaak foto’s op Instagram van meiden die dan een witte nagellak op hebben en dan denk ik echt: Wat is dit gaaf zeg. Maar bij mijzelf ben ik er niet heel erg dol op zeg maar. Beetje gek misschien, maar ik vind het niet echt een toegevoegde waarde om te hebben, mits je veel met nail-art werkt dan is het echt perfectie.

Er is ook nog een topcoat bij, maar helaas heb ik hier geen foto van. Super jammer;

essence winter? wonderful! – top coat €1,99

IJs-topping. Deze top coat met glitterdeeltjes zorgt voor een spannende, ijzige nagelstijl. Breng aan over gekleurde nagellak en creëer een sprankelende, ijzige look die doet denken aan een dichtgevroren rivier.

Echt balen dat ik hier geen foto van heb, maar als ik ergens dol op ben: glitternagels. En zeker een topcoat mag niet ontbreken in je nagellakstash en als daar dan glitters in te vinden zijn: goals.

ess_WinterWonderful_PomHairTies.jpg

essence winter? wonderful! – pom pom hair ties €1,59

Wintergevoel! De pluizige haarelastieken met nep-bont pom poms in wit en abrikoos geven elke paardenstaart een superlieve uitstraling.

Oke, dames van boven de, uhm ja wat zal ik zeggen, 18 jaar zullen dit niet echt dragen, maar kindjes van 1 tot 10 vinden dit zeker weten leuk: roze, pom pom: ja hoor alle mama’s naar de Kruidvat of Trekpleister. De hele maand januari kan je dit kopen. Schattig hoor, maar ik zou het niet kopen.

ess_WinterWonderful_HeatPack.jpg

En dan nu iets: Wat is dit? Geen flauw benul wat het is, wat het kost… geen idee. Kan iemand mij helpen? hihi.

EDIT:

Lezer Angela & Lezer Gudrun: Dit is een Hot Pack. In het midden zit een ijzertje en als je die buigt/ als je er op klikt warmt deze hot pack op. Helaas alleen verkrijgbaar in Engeland en Duitsland.

Dankjewel Angela & Gudrun.

Dit was overigens ook het laatste product van mijn de Essence Trend edition ❤ “Winter? Wonderful!” die ik jullie wilde laten zien. En ondanks dat ik lang niet alle informatie heb die jullie willen weten vind ik het wel echt een hele leuke collectie. En ik ben dan ook benieuwd waar jou hart sneller van gaat kloppen, wat wil je kopen?? Vergeet geen reactie achter te laten.

Liefs,

Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief