Jullie moeten er echt aan geloven… Kerst komt eraan. Al eerder zag je al het artikel “Kerst met Westwing ~ Home & Living”, maar Essence en Catrice laten ons ook niet in de steek de aankomende kerst hoor. Er komt namelijk iets heel erg leuks: Essence trend edition ❤ advent calendar die goed gevuld is met nagellak en heel veel leuke accessoires en nog veel meer. Hoe schattig? Kijk je even mee naar wat informatie die ik heb voor je?

Essence Advent

All I want for Christmas! De adventskalender is – net als de kerstboom, gevuld speculaas en kerstliedjes een belangrijk deel van de voorpret voor het kerstfeest. essence biedt vanaf half november t/m half december 2015 met de “advent calendar” maar liefst 24 beautyverrassingen die de decembermaand tot Kerstmis nog mooier maken! Elke dag is er een tekstje te lezen en achter de 24 luikjes zitten unieke beautyverrassingen verborgen. De feestelijke essence adventskalender is een origineel decembercadeau voor je beste vriendin, je zus of gewoon voor jezelf!
Gelukkig kerstfeest … met essence!

elke dag een beautyverrassing
Maak maar open! 24 dagen plezier met nagellakjes, beautytools en feestelijke accessoires! De advent beautyproducten zijn tijdelijk verkrijgbaar en normaalgesproken niet te koop. Geef de adventskalender een mooi plekje en laat je dagelijks verrassen!

En uiteraard ook nog een kleine impressie van een paar producten die erin zitten: nagellakjes, hele leuke!

14 have a very pink x-mas!
14 have a very pink x-mas!

10 do you hear the jingle bells?
10 do you hear the jingle bells?

06 sweet caramel sweets
06 sweet caramel sweets

04 what a grey-t night!
04 what a grey-t night!

De andere 20 zijn uiteraard een verrassing, anders is het niet leuk meer.
Maar ben je dus opzoek naar een leuk cadeau voor je vriendin, tante, moeder of wie dan ook en wil je sowieso iets geven in de categorie beauty, dan heb je deze leuke Essence trend edition ❤ advent calendar al voor €24,99 en is hij gewoon verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland.
Dus vanaf half november ga jij naar de Kruidvat of Trekpleister rennen? Of sla je over en houd je hier totaal niet van? Laat weten wat je ervan vind!

Wat ik ervan vind?
Ik vind het ontzettend leuk. Zeker om weg te geven lijkt mij dit echt een heel erg leuk cadeau.
Super idee toch?
En de prijs vind ik trouwens ook goed! €1,04 per dag is een leuke prijs lijkt mij.

En nog even een oproepje: als je hem gaat kopen voor jezelf… wil je dan misschien op Blogging Mika delen wat erin zit en wat je ervan vind?
Meerdere personen welkom voor altijd een eerlijke set meningen over deze advent kalender.
{spread the word by sharing}

Liefs,
Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief