Persbericht

Smileys zeggen I’m happy, klavertjes vier wensen je geluk en een hartje is voor je allerliefste vriendje of vriendinnetje: emoticons hebben zich ontwikkeld tot een taal en de hele wereld weet wat ze betekenen! Met de nieuwe geurserie #mymessage by essence kunnen meisjes vanaf nu hun gevoelens tot uiting brengen met een geur. De vijf nieuwe eau de toilettes dragen de favoriete emoticons van onze beauties

Dit is misschien niet voor iedereen geschikt, gewoon omdat je je te oud voelt. Maar echt waar, ik beloof dat het zeker de moeite waard is om toch even te komen kijken naar de geuren die Essence op de markt heeft gebracht om je gevoelens te uiten. Dit is dus heel erg leuk om cadeau te geven of om jouw gevoel te laten spreken. Als je dit op sprayt vertelt de geur die je ruikt wat je voelt. Ik vind het een leuk concept, dus ik kijk er samen met jou na! als je dat leuk vind kan je dus verder lezen. En je bent net zo oud als je je voelt zeggen ze, dus ik zou het leuk vinden als je even een reactie achter komt laten met wat je ervan vind, nadat je alles hebt gelezen.

Even in het kort wat het inhoud:

Met de nieuwe geurserie #mymessage by essence kunnen meisjes vanaf nu hun gevoelens tot uiting brengen met een geur. De vijf nieuwe eau de toilettes dragen de favoriete emoticons van onze beauties: een hartje, smiley, klavertje vier, strik en een kussende mond. Dit zijn de populairste emoticons voor chatten, appen en texten omdat je er meteen mee kunt laten weten hoe je je voelt. Verliefd en zwevend op een roze wolk? Compleet gelukkig of super exited – deel je gevoelens met de essence #mymessage geuren! Zo essence!

De vijf nieuwe essence geuren werden ontwikkeld in samenwerking met internationaal gerenommeerde Franse parfumeurs. Het coole design van de flacons en verpakkingen wordt gepresenteerd met liefde voor detail, grappige emoticons en in heldere, trendy kleuren. In de glazen flacons kun je de verschillende geuren, elk met hun eigen passende kleur goed zien – hét perfecte item voor op je badkamerplankje!

Ik ben zelf wel benieuwd naar de geuren, dus ik ga ze een voor een met je doornemen.

ess. smile edt 30ml.jpgess. smile edt 30ml.jpg
essence #mymessage – smile
Blijf lachen! Blijf stralen! Deze zonnige geur geeft je onmiddellijk een gelukkig gevoel en brengt je in de stemming om lol te maken! De fruitige citrusachtige topnoot is een ware fruitcocktail met passievrucht, ananas, kokosnoot en mandarijn. Gardeniabloesem, gecombineerd met appel voegt een sprankelend bloemenaccent toe en amber, vanille, sandelhout en musk in de basis geven deze eau de toilette een zachte, warme basis.

Ik vind het in eerste instantie heel erg lekker klinken. Een echte warme noch frisse zomergeur. Echt zomers dus.
De geur van Passievrucht, Ananas, Kokosnoot, Amber, Vanille, Sandelhout en Musk… ik zeg dit is een geslaagde combinatie met de frisse fruitgeuren die er ook nog in zitten. Ik ben wel benieuwd.

ess. love edt 30ml.jpgess. love edt 30ml.jpg
essence #mymessage – love
Liefde op het eerste gezicht! Vol passie, warm en heel speciaal – precies dat gevoel dat je hebt als je verliefd bent. Mandarijn, grapefruit, framboos en peer geven deze geur een fruitige start. Rode orchidee, heliotroop en jasmijn bieden het hart van de geur een verrukkelijke bloemenharmonie. De basis maakt deze geur echt speciaal: sandelhout, karamel en musk komen perfect samen!

Oeh dit is wel een erg romantische geur inderdaad, vooral de basis maakt hem heel warm en liefdevol romantisch en knus. Bevalt mij wel zo, maar hoe het dan is het de rest van de geuren die je eerst ruikt? Daar kan ik mij persoonlijk niet echt een voorbeeld bij denken. Toch klinkt het wel lekker moet ik zeggen met Rode Orchidee, Jasmijn… ja lekker denk ik wel.

ess. luck edt 30ml.jpgess. luck edt 30ml.jpg
essence #mymessage – luck
Veel geluk! Deze frisse en bloemig-houten geur geeft je onmiddellijk een ultiem geluksgevoel! Fruitige kiwi en een vleugje groene appel, gecombineerd met zwarte bes en fresia zorgen voor een plezierige fruitige frisheid in de topnoot. Hierbij is een bloemige hartnoot gevoegd met daarin zachtgeurende witte bloesems en perzikbloesem. In de basis vinden we cederhout, musk, vanille en sandelhout voor een mooie houtachtige finale.

Ik vind hierbij persoonlijk de topnoten minder lekker klinken, maar alles daarna bevalt mij wel denk ik. Ik denk dat hij wel lekker is. Je begint onwijs fris, maar eindigt nadat je hem langer op hebt lekker rokerig en houterig.

ess. wow edt 30ml.jpgess. wow edt 30ml.jpg
essence #mymessage – wow
So excited! Deze bloemige, fruitige en waterachtige geur maakt je direct enthousiast! De topnoot met bergamot, watermeloen, citroen en cranberry geeft onmiddellijk pit en frisheid. Het hart met fresia en viooltjes geeft een delicaat bloemenaccent en de geur wordt afgerond met een oceaanbriesje en een vleugje musk.

En waar ik de vorige keer wat pessimistisch was over het hele frisse en de topnoten, ben ik hier heel erg enthousiast over de combinatie van de geuzencombinatie. Deze lijkt mij namelijk super lekker.
Ja ik ben enthousiast hoor.

ess. kiss edt 30ml.jpgess. kiss edt 30ml.jpg
essence #mymessage – kiss
Kusje! Deze geur is opwindend, vol energie, prikkelend en lekker zoet! Rode en zwarte bes, appel en framboos vormen de fruitige start en leiden de sprankelende en sensuele hartnoot met crèmige amandel in. De basis is zacht en zoet dankzij sandelhout, vanille, musk en een vleugje… suikerspin! Voor een lekker zoetje.

En een mierzoete? Als ik lees: framboos, amandel, sandelhout, vanille, musk, suikerspin? Dan denk ik: Een zoete, warme geur!
Wellicht wel heel erg lekker.

02-06-2015 Essence1
Wel vind ik het moeilijk om nu een favoriet uit al deze leuke geurtjes te kiezen, want ze hebben denk ik allemaal wel een lekkere geur en de verpakking is super leuk, zou ik best nemen. Ik vind ze overigens niet voor een chique etentje of bruiloft geschikt, daar is een volwassen geur wel iets meer welkom voor vind ik persoonlijk. Maar ondanks dat kleine dingetje vind ik ze echt super leuk, zeker in de wereld van de WhatsApp, Facebook, Twitter en noem maar op waarin we allemaal smilies gebruiken, vind ik het heel erg leuk bedacht en ook ergens wel origineel.
Kiezen vind ik heel moeilijk. Welke zou jij kiezen?

Even wat handige informatie:
Essence – My Message heeft een inhoud van 30 ml
Je koopt het voor een klein prijsje van €4,99
Te koop bij Kruidvat en Trekpleister.

Welke zou jij kiezen en waarom?
Liefs, Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief