Zoals vele van jullie inmiddels wel weten teken ik elke dag mijn wenkbrauwen bij, elke dag weer opnieuw. En om dat de hele dag perfect te laten zitten kan ik mij niet indenken dat ik daar geen goede wenkbrauwgel voor gebruik. Ik ben momenteel helemaal fan van de Artdeco wenkbrauwgel en toch wil je dan een keer een andere proberen nadat ik   jaren denk ik wel Catrice wenkbrauwgel heb gebruikt. En dus koos ik ervoor om eens een keer iets van Essence te proberen en ik kocht de Essence eyebrow topcoat. Leuk trouwens dat het topcoat heet en niet wenkbrauwgel, terwijl het toch echt een wenkbrauwgel is toch?

Essence eyebrow topcoat

De verpakking van de Essence eyebrow topcoat is een mini verpakking. Ik dacht echt toen ik hem voor het eerst in mijn handen kreeg: oei die is wel heel erg klein, die zal wel snel op zijn.

Essence eyebrow topcoat

En ja er staat toch echt topcoat.

Een transparante topcoat die elke wenkbrauwlook af maakt. Die waterproof is.
Dat is nogal een belofte als je het mij vraagt.

Essence eyebrow topcoat

En dan komt de reden dat ik hem letterlijk 1x op 1 wenkbrauw met afschuw heb gebruikt; het borsteltje.

Ik heb werkelijk nog nooit zo’n klein rot borsteltje gezien als bij de Essence eyebrow topcoat. Wat een bummer is dit. Dit werkt werkelijk voor geen ene meter. Ik heb het echt geprobeerd hoor, maar sorry ik vind het verschrikkelijk. Hij maakt mijn wenkbrauwen er echt niet mooier van. Echt niet! Hij smudged mijn wenkbrauwproduct helemaal weg en boven mijn wenkbrauwen wordt het daardoor helemaal vies.

Ik kan hier kort over zijn: €2,59 weggegooid geld.

Hier ben ik echt niet blij mee. En ik ben heel benieuwd of er meiden zijn die dit product wel met heel veel liefde        gebruiken en gebruiken jullie dit met een product als Anastasia Dipbrow pomade of een potlood misschien? Ik ben heel benieuwd of er wel positieve ervaringen zijn onder de beautymeiden hier. Laat je weten wat je ervan vind?
Misschien ken je het niet, en ben je nu, ondanks mijn negatieve review toch enthousiast om het feit dat deze Essence eyebrow topcoat waterproof is en een klein borsteltje heeft. Dat kan natuurlijk.

Side note:

Het wil namelijk niet zeggen dat als ik zeg dat het weggegooid geld is als je dit koopt, dat jij dit ook moet vinden, dus heb jij wel een hele goede ervaring met dit product of lijkt hij jou wel heel fijn, laat dit dan ook weten!

Voor nu was dit wel mijn review. Sorry dat hij zo negatief is! Maar ik ben liever heel eerlijk.

Liefs,
Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief