Ik denk dat ik even de langste titel voor een blogpost te pakken heb met dit artikel, maar dat vind ik helemaal niet erg, want de naam is nu eenmaal lang van het product wat ik voor je ga reviewen en dus zeker de moeite waard om de titelbalk op Blogging MiKa maar eens even goed te vullen met de tekst:

Essence Beauty Blogger secrets ~ Essence Vintage Rose eye palette ❤ Beauty by Palmira

Want zoals jullie allemaal al konden lezen in mijn vorige review van de  Essence Beauty Blogger secrets ~ Essence The Glow must go on ❤ Serena Verbon heb ik ook het Essence Beauty Blogger secrets ~ Essence Vintage Rose eye palette ❤ Beauty by Palmira gekocht. En die wil ik dan ook graag voor jullie reviewen. Dat kan ik, want ik heb hem nu een aantal keren gebruikt en ook de nagellak heb ik al 2x gedragen van beide setjes en ik kan je verklappen dat ik heel erg blij ben met de aankopen.

Essence Beauty Blogger secrets ~ Essence Vintage Rose eye palette ❤ Beauty by Palmira

Dit is het setje van Essence Beauty Blogger secrets ~ Essence Vintage Rose eye palette ❤ Beauty by Palmira en dit is ook meteen de laatste keer dat ik hem zo noem. Ik noem hem gewoon Vintage Rose. Klaar.

De verpakking vind ik echt zo ontzettend schattig met het pastelroze gecombineerd met het felle roze met wit en in het zwart Essence logo. Goed gecontrasteerd en de letters vind ik ook heel goed gematcht.

Essence Beauty Blogger secrets ~ Essence Vintage Rose eye palette ❤ Beauty by Palmira

Op de achterkant staat bij vrijwel elk product wat informatie over , in dit geval een palette met ingrediëntenlijstje erbij etc. Dit heb ik maar niet van heel dichtbij gefotografeerd, omdat ik denk dat jullie allemaal wel kennen en weten wat het principe ervan is.

Essence Beauty Blogger secrets ~ Essence Vintage Rose eye palette ❤ Beauty by Palmira

Dit is het nagellakje van dichtbij! Ik vind deze werkelijk het prachtplaatje uit de collectie. Een pareltje.

Essence Beauty Blogger secrets ~ Essence Vintage Rose eye palette ❤ Beauty by Palmira

Essence Beauty Blogger secrets ~ Essence Vintage Rose eye palette ❤ Beauty by Palmira

Zoo mooi 😍 – Ik kan hier uren naar kijken als ik hem op mijn nagels heb. Een prachtige rosé gouden nagellak met een soort zilveren glans erdoor ofzo, ik kan het niet uitleggen, maar wauw!

Essence Beauty Blogger secrets ~ Essence Vintage Rose eye palette ❤ Beauty by Palmira

En dit is het palette! WOW! Die kleuren. Dit is een foto gemaakt met flits, dit heb ik bewust gedaan. Zo kun je goed zien welke kleuren mat zijn en welke glanzend.

Shimmer on you, Earth & Love, Hello Glow glanzen heel erg mooi. Velvet Rose en Hazel eyes zijn 100% mat en Charming Mauve heeft een hele lichte glans!

Essence Beauty Blogger secrets ~ Essence Vintage Rose eye palette ❤ Beauty by Palmira Essence Beauty Blogger secrets ~ Essence Vintage Rose eye palette ❤ Beauty by Palmira

Prachtige pigmentatie ook. Zelfs de eyeliner doet het heel goed en die zijn meestal niet zo heel erg goed gepigmenteerd in deze vorm in dit soort palettes. Halleluja voor dit palette. Je kan er een hele lichte girly roze look van maken, een hele lichte shimmery look, maar ook een lichte of juist hele donkere smokey eye mee maken. Net wat je wilt en waar je zin in hebt. Dat vind ik dus wel echt heel erg fijn. Alle kleuren kan je gewoon met elkaar matchen zonder problemen!

Essence Beauty Blogger secrets ~ Essence Vintage Rose eye palette ❤ Beauty by Palmira Essence Beauty Blogger secrets ~ Essence Vintage Rose eye palette ❤ Beauty by Palmira

En dit zijn 2 looks die ik ermee heb gemaakt. Namelijk een redelijk donkere look en een net een tikje lichtere look.

De pigmentatie is echt geweldig zoals je kan zien aan deze looks die ik ermee heb kunnen maken.

https://www.instagram.com/p/BJXsxy5g4Wl/?taken-by=bloggingmika

Deze look maakte ik er ook mee. Hier heb ik de kleur Velvet Rose op mijn ooglid gecombineerd met Hazel Eyes & Charming Mauve.

Ik ben echt heel blij met dit palette.

De nagellak swatches komen samen in 1 artikel. Dus dit lakje en het lakje van Serena.

Wat vind jij van dit Velvet Rose palette van Palmira? Laat je mening horen in de reacties hieronder.

Liefs,
Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief