Essence Beauty Blogger secrets ~ Essence The glow must go on ❤ Serena Verbon is een hele mond vol, maar wel helemaal leuk! Want Essence heeft in samenwerking met beauty bloggers producten uitgebracht. Volgens mij was dit een limited editon- actie. Het staat niet meer op de website van Kruidvat, dus ik ga er vanuit dat het een Limited Edition was.

Ik heb ook het Essence Beauty Blogger secrets ~ Essence Vintage Rose palette, die laat ik je een andere keer zien. Wellicht morgen.

Het Essence The glow must go on van Serena Verbon (die we allemaal kennen van haar blog Beautylab) is de eerste die ik voor jullie review.

Essence The glow must go on ❤ Serena Verbon

Essence The glow must go on ❤ Serena Verbon  is een super mooi kartonnen doosje in een hele zachte lichtgele kleur met bruin en blauwe accenten.

Essence The glow must go on ❤ Serena Verbon

Op de achterkant staan de ingrediënten en wat voor palette het is, dus met wat voor producten etc.

Er zit ook een nagellakje bij. Een super schattige kleur mintgroen met een beetje blauwige ondertoon. Ik vind hem heel erg mooi. I Love Minty kleurtjes tegenwoordig, waarom weet ik niet, maar al die schattige poederige kleurtjes maken mij blij.

 

Essence The glow must go on ❤ Serena Verbon

Dit is wat je ziet bij het openen van het doosje. Een bronzer in het midden met 3 kleuren die heel mooi in elkaar over lopen en 3 kleuren oogschaduw en een kwastje voor de bronzer.

Essence The glow must go on ❤ Serena Verbon

Het kwastje is een heel basic klein kwastje waar je eventueel je make-up mee zou kunnen aanbrengen of gewoon een beetje bijwerken. Hij is lichtblauw en dat vind ik dan wel weer schattig.

Overigens gebruik ik dit soort kwastjes nooit, maar dat is een persoonlijke kwestie.

Essence The glow must go on ❤ Serena Verbon

De grote bronzer in het midden is een hele grote met een hele donkere bruine kleur, een gouden kleur en een beetje een kleur zoals we die al eerder hebben gezien op mijn blog – The Balm – Manizer Sisters palette, daar doet de kleur mij aan denken.

Essence The glow must go on ❤ Serena Verbon

Hier heb ik ze geswatched voor je. Zijn ze niet prachtig?!

Essene bloggers beauty secret

En dan hier: de oogshaduws. Een hele donkerbruine, een witte highlighter met een gouden ondertoon en een beetje een oranje- bruine oogschaduw.

3 Prachtig gepigmenteerde oogschaduws. Ik ben hier super tevreden over.

Essence The glow must go on ❤ Serena Verbon

Hier op deze 5 foto’s heb ik een hele look gemaakt met dit palette.

De bronzer op mijn wangen – de donkerste kleur en de gouden kleur daarnaast bracht ik met mijn Angled Contour brush en de lichtste kleur die daar dan weer naast zit bracht ik met mijn Real Techniques kwast aan. Deze gebruik ik elke dag eerst om poeder onder mijn ogen aan te brengen en dan als highlighter kwast. Ik moet hem dus elke dag even goed afvegen op een handdoekje.

Catrice All Matt plus foundation

De oogschaduw is zo super goed gepigmenteerd, ik was meteen zo onwijs blij met deze oogschaduw. De donkerste kleur heb ik aangebracht ik de buitenste ooghoek, de middenkleur (die oranje- bruinige oogschaduw) in de arcadeboog en de lichtste kleur op mijn bewegend ooglid. De kleur onder mijn wenkbrauw is de lichtste kleur van de bovenste rij van Catrice Treasure Trove palette.

Eindoordeel van het  Essence The glow must go on palette

Een ongelofelijk mooi palette met prachtige kleuren. De bronzer is overigens wel even iets waar je mee op moet passen. Het is een vrij oranje gekleurde bronzer voor de lichte huid, dus het is misschien aan te raden om hem
1) Wanneer je hem alleen aanbrengt, heel goed te vervagen.
2) Een bronzer te gebruiken die heel goed past bij jouw huid, jouw favoriet, en daarover dit trio te gebruiken met een zachte blush kwast voor een bronzed glowy effect.
Dat is dus een advies, maar verder is hij prachtig.

Als jullie nog bepaalde looks willen zien met de oogschaduw dan hoor ik dat graag.

Het andere palette laat ik jullie een andere keer zien, misschien morgen of misschien ergens een andere dag deze week.

Kennen jullie dit palette? Ik ben er in elk geval blij mee.
Laat weten wat jij er van vind.

Liefs,
Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief