En de winnaar is…..

2 mensen deden mee aan mijn Winactie hahaha dat is mega veel – Niet Dus! – en die personen waren Anouk en Ger en daarom heb ik een beslissing gemaakt!

En de winnaar is….

Ger!

Ger wint de kaartjes die ik heb gemaakt. Hij wilde ze als cadeautje aan zijn vrouw geven voor Sinterklaas. Hoe lief is dat van Ger?! ❤️

Maar ook….

Anouk

Anouk wilde ze aan haar vriendin geven die ook heel graag wil Handletteren dus Anouk krijgt de blanco kaartjes voor haar vriendin. Kunnen jullie samen gaan Handletteren. Gezellig met een kopje thee erbij 👍🏻

Handletteren voor Sinterklaas ❤ Winactie

Gefeliciteerd beide! Als jullie even jullie adres doorgeven dan kan ik het vanavond nog op de post doen.

Groetjes Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief

3 Comments

 1. Lola

  5 december 2017 at 10:07 AM

  Krijgen zij deze sinterklaas kaarten niet te laat in huis als het voor sinterklaas is.. En waarom zou iemand zelfgemaakte tekeningen van een wildvreemd iemand willen?

  1. Michelle Kaiser ❤ Blogging MiKa

   5 december 2017 at 10:37 AM

   Ik heb nog geen gegevens, zodra ik die wel heb stuur ik ze meteen op! En de waarom vraag lijkt mij in dit geval nogal onnodig, want deze 2 personen wilde het heel graag winnen (ik kreeg zelfs pb op Instagram van hen) dus er zijn wel degelijk mensen die dit wilde! Jammer van deze vervelende reactie.

Leave a Reply

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers op de volgende wijze: