Even een momentje voor mijzelf. Even tijd voor jullie, mijn lieve bloglezers. Want voor diegene die mij alleen op mijn blog volgt en niet op social media:

Het is vandaag  feest!

Ik ben vandaag jarig! En dan ben je ineens 28 zomers verder, want ik ben vandaag 28 jaar geworden.

Ik heb het al uitgebreid laten merken op Mijn Instagram dus je hebt het vast al wel gezien, maar stel dat je niet mee leest op social media, dan hierbij dus nog even de link voor de foto’s.

“Zo dus dat was je melding voor vandaag?
Nee! Ik ga even laten zien wat mijn look is en vertel er gelijk bij wat voor producten ik heb gebruikt, als zijnde een look of today. Dus kijk gezellig mee.

Ik draag vandaag mijn zwarte skinny jeans (H&M) , donkerblauwe enkellaarsjes (Unisa) en mijn super leuke blouse (Violeta by Mango). Mijn bril is van Etnia Barcelona, de oorbellen van Lucardi.

https://www.instagram.com/p/BnDjiCzHR6u/?taken-by=bloggingmika

De look die ik draag (klik op de pijltjes om de ooglook van dichtbij te zien):

❤ Meeki eyshadow base
❤ Ofra x NikkieTutorials highlighter op mijn ooglid – in de kleur GlowGoals
❤ Revolution palette – 3 kleuren uit gebruikt, komt binnenkort een review over online
❤ L’Oreal 4D mascara 
❤ Unity Cosmetics oogpotlood (tightlining)
❤ En uiteraard: Beauty Bakerie BROWnie Taupe & NYX Brow gel
❤ Bourjois Rouge Edition Aqua Laque lipstick (bij interesse even op Instagram stories)

Als basis:
❤Smashbox primer
❤Catrice HD liquid radiance foundation gemixt met ❤Makeup Revolution Fast Base Foundation Stick (eronder)
❤Nabla close-up concealer en een beetje van de ❤Revolution concealer
❤Catrice Prime And Fine Translucent Mattifying Waterproof Powder 
❤ MUA Loose setting powder
❤Benefit Hoola bronzer
❤MAC Cosmetics powder blush ❤ Melba
❤MAC Cosmetics highlighter ❤ Soft &Gentle
❤Revolution fixing spray

Een fijn lijstje met super fijne producten als je het mij vraagt. Van dat oogschaduwpalette komt binnen nu en enkele dagen (waarschijnlijk) een review online, want dat beloof ik al een paar dagen inmiddels ook op Instagram, dus keep you posted.

Ja ja, nog 2 jaar en dan komt die big 30 op de koffie, dan begint ook mijn biologische klok aardig op hol te slaan, zo van hup hup. Maar dat komt wel goed. Ik heb er alle vertrouwen in. Het moet goed komen, ja met een beetje hulp (dating sites to the rescue) 🤪.

Verder ben ik echt lekker verwend al. Met heel veel berichtjes op Facebook, felicitaties op Instagram, felicitaties op de WhatsApp en 3 kaarten ( 1 van mijn beste vriendin Ingrid met een heerlijk Rituals pakketje, 1 van de ouders van Theo (partner van mijn moeder), en 1 van de mensen van de dagbesteding en personeel). Dus echt super leuk. Het gaat maar door. Zo ontzettend lief. En dan ook nog leuke cadeautjes (parfum, Rituals pakketje dus zoals ik zei, maar ook geld).

https://www.instagram.com/p/BnDRcZ8nbxQ/?taken-by=bloggingmika

Zo voel ik mij ook wel hoor, ook al doe ik niks aan de verjaardag; vanavond komt de buurman, mijn tante (en oom denk ik?) en de lieve overbuurtjes zijn al geweest (vriendin van mijn moeder is dat tevens, samen met haar man)… kortom: Daardoor voel je je jarig. Echt zo leuk.

Dus iedereen die wat heeft gestuurd: dankjewel.

Hopelijk vonden jullie dit ook leuk om te lezen en voelde het niet als mosterd na de maaltijd.

Liefs,
Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief