We moeten er toch maar echt aan geloven, want er komt steeds meer regen, de lucht wordt droger en de verwarming is aan. Het is herfst. En niet elke huid vind dit even leuk. En iets wat ik jaren geleden kocht en nog steeds heb, is de Elizabeth Arden 8HR cream. In een potje of in een tube kan je ze verkrijgen en menig vrouw heeft een product als dit in haar kast liggen. Je gebruikt het voor diverse dingen, naar eigen keus, maar ik gebruik het product het liefst voor mijn droge herfst- en winter lippen. Helpt het echt? Of was het een gehyped product waar eigenlijk betere producten voor zijn?

Ik vind het zeker geen hype, want je kan het op oneindig veel manieren gebruiken en veel huidjes en lippen kunnen hier blij van worden. Niet iedereen, maar droge plekjes kun je hier lekker mee insmeren. En zoals ik al zei vind ik hem dan vooral erg fijn voor mijn extreem droge lippen.

Elizabeth Arden 8HR

En dan kan je kiezen of je gaat voor een tinnetje, of een blikje (hoe je het wilt noemen). Die kan je heel makkelijk meenemen in je (toilet)tas of jaszak zelfs. Dit is natuurlijk de perfecte manier om altijd je lippen even mee in te smeren. En deze kleine blikjes zijn dan ook speciaal voor je lippen.

Elizabeth Arden 8HR

In de blikjes zijn ze net wat vloeibaarder, wat romiger en wat makkelijker te gebruiken. Vorige winter had ik deze dan ook heel graag ergens liggen waar ik hem snel even op kon doen. Hij maakt je lippen namelijk echt super zacht en binnen een mum van tijd zijn ze zacht en zou je daarna lipstick op doen, dan is het een nog mooier resultaat, want zachte en goed gehydrateerde lippen zijn het mooist onder welke lipstick dan ook. Deze blikjes zijn dus zeker een favoriet voor de lippen in de winter en het werkt dus echt. Geen hype, maar gewoon echt heel goed spul.

Maar je hebt dus ook de tubes. Deze kan je eigenlijk overal voor gebruiken. Ik kocht hem zelf ooit voor het gezicht. Bijvoorbeeld als ik mensen wilde opmaken of voor de lippen.

Elizabeth Arden 8HR

En ik heb hem al jaren en je kan het niet zien aan de verpakking. Je doet hier eindeloos mee. Deze  Elizabeth Arden 8HR cream wordt beschreven als een beschermer voor de huid. Maar ik vind hem vooral erg geschikt voor alleen hele droge plekjes. Denk maar zoals je LUSH Lemony flutter ook zou gebruiken. Op je ellebogen, nagelriemen, etc. Alleen kan je deze 8HR cream ook gebruiken voor op je lippen en dus heeft hij daarmee 1 klein voorsprongetje.

De verpakking vind ik trouwens echt mooi gedaan. Wit met grijze en rode accenten.

Elizabeth Arden 8HR

Dit is hoe het product er dan uit ziet. Een dikke oranje druppel op je arm, hij heeft ook iets een gelige ondertoon. Dit komt waarschijnlijk omdat het een olieachtig iets in zich heeft. Dit weet ik niet zeker, maar ik vermoed dat er iets van een olie variant in zit.

Elizabeth Arden 8HR

Hier heb ik hem uitgesmeerd en dan zie je echt een hele dikke laag op mijn arm liggen. Een dikke olie achtige substantie. Je ziet het ook zelfs op de foto.

Dit heeft wat voor- en nadelen.

De voordelen:

❤ Hij voedt en hydrateert heel goed
❤ Hij blijft lang zitten (op je lippen) omdat het een vettige substantie heeft
❤ Hele droge plekjes zijn binnen een mum van tijd weg
❤ Gebarsten lippen voelen snel weer fijn aan

De nadelen

❤ Je vingers worden en blijven heel lang vet
dus gebruik je het op je nagelriemen? Doe dit als je naar bed gaat, want alles wat je aanpakt is super vet.
❤ De verpakking (zowel tube als blikje) worden heel erg vettig, hoe voorzichtig je ook bent voor je gevoel. En het blikje gaat naar verloop van tijd zelfs moeilijker open. Dit komt puur door het spul wat erin zit. Hoe je het ook gebruikt.

Op zicht is dit niet heel boeiend, maar ik wil het toch even benoemd hebben. Jullie moeten wel de voor- en nadelen weten om te kunnen oordelen of jij dit product fijn zou vinden.
Ik kan hem zelf namelijk wel aanraden, maar bij dit soort dingen die zo gehyped worden is het toch altijd: de een vind het fijn en de ander niet.

Wil je dit nu proberen? Dan raad ik je aan om even te beginnen met het blikje. En je zult denken “Maar dan kan ik toch niet testen hoe hij het op mijn droge plekjes doet in mijn gezicht, op mijn ellebogen etc?” ~Fout! Dat kan prima. Het product lijkt echt super op elkaar, dus zowel het blikje als de tube – de producten die het in zich heeft lijken echt heel erg op elkaar en ik ben er van overtuigd dat het multifunctioneel gebruikt kan worden.

Elizabeth Arden 8HR op de lippenBoven zie je mijn lippen zonder enig product, onder met de Elizabeth 8HR lipproduct (uit de tube). Het geeft een prachtige glans, maar zoals je ziet: kijk uit dat je niet teveel buiten je randjes komt, want dat ziet er gek uit.

Wel vind ik het echt super fijn om te gebruiken en dit is gewoon uit de tube dus werkt als boter bijna. Heerlijk voor je lippen.

Wat ik dus vind is wel duidelijk: hele grote aanrader voor heel veel doeleinden. Lush Lemony Flutter, maar dan met veel meer een olie achtige gevoel. En je kan dit wél voor je lippen gebruiken en Lemony flutter niet.

By the way: het werkt ook voor op je nagelriemen!! Was ik bijna vergeten te zeggen.

Ik ben benieuwd of jij het kent en of je het een té gehyped product vind of het met mij eens bent en het een heel fijn product vind?!

Liefs,
Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief