Je hoort heel vaak over die beauty pillows. Van die satijnen kussenhoezen waar dan ook nog een ander materiaal doorheen zit geweven. Ik kreeg een ander voorstel van mijn kapster, namelijk een 100% zijden kussensloop. Ze wist niet of het zou helpen, maar mijn kapster zei: “Je kunt het proberen, je zult ze vast wel kunnen kopen.” Ik dacht in eerste instantie dat ze de beauty pillows bedoelde, maar toen ik ging zoeken was dat niet het geval. Een zijden kussensloop dus. Heeft het mij geholpen en wat vind ik ervan? Dat ga ik je vertellen.

zijden-kussensloop

Dit is het exemplaar wat ik vond bij BOL. Zijden kussensloop Oxford style 50×70 cm is degene die ik koos.

Even wat praktische informatie en beloftes voordat ik je vertel wat ik er eigenlijk van vind.

Deluxe Oxford zijden kussensloop met hemstitched afwerking

Materiaal:100% eco-vriendelijke hoge kwaliteit 19momme moerbeizijde, Oeko-tex Standard 100 gecertificeerd
Kleur: Crème wit, Zwart,Ecru, Bruin, Rood, Zilver
Sluiting: insteek aan achterzijde
Afmeting: 65X65+5cm

Eigenschappen van silkmood zijden kussensloop:
• 100% natuurlijk en milleuvriendelijk product, zacht, soepel en extreem licht
• Hoge graad van vochtabsorptie en afdrijving door haar poreuse structuur en temperatuur regulerend, ideaal tegen transpiratie.
• Hypoallergene, antistatische, antibacterieel, ideaal voor mensen met astma, eczeem, stofallergie en andere huidaandoeningen.
• Ultra glad en heeft een kalmerende invloed op het zenuwstelsel, helpt de eerste verschijnselen van rimpels vertragen en voorkomt gespleten haarpunten.
Het model Oxford betekent dat er een rand rondom het kussensloop wat een extra chique effect geeft.

zijden-kussensloop-2

Dat zijn behoorlijk wat beloftes. Dat geef ik toe, maar vooral koos ik hem tegen advies dus zoals ik al vertelde.

Maar doet hij ook wat hij belooft:

Een zijden kussensloop is inderdaad niet zweterig, ik glijd ook niet weg van mijn kussen met mijn hoofd. Ik heb gelukkig niet een allergie of iets dergelijks, dus dat kan ik niet beoordelen, maar ik wil best geloven dat hij dat tegengaat. En dan waar het allemaal om gaat:

Had mijn kapster gelijk en ziet zij verschil nu ik een zijden kussensloop gebruik?
En daarop kan ik volmondig zeggen: JA! Mijn kapster zei meteen al: je haar ziet er stukken beter uit dan de vorige keer en het lijkt erop dat het ook beter groeit. Hoera! Ik kon het niet geloven, maar als mijn kapster dat zegt dan geloof ik haar. Ik zie mijn haar elke dag en ik zit eraan en ik zie dus geen verschil, maar zij wel. Het werkt dus echt.

Het is even een aanschaf misschien, maar ik kan het dus zeker aanraden. En ik zei gisteren al in mijn artikel over wat ik gebruik voor mijn haar dat ik nog een tip had, een trucje, maar dat is dus zonder twijfel deze kussensloop. Koop hem als je problemen hebt dat je haar snel afbreekt en het zelfs lijkt of bepaalde punten niet meer willen groeien. Na gebruik van deze kussensloop van 100% zijden heb je daar zoveel minder last van. Ik kan het iedereen aanraden.

https://www.instagram.com/p/BVj4MpVB2dn/?taken-by=bloggingmika

Deze foto maakte ik toen ik net terug kwam van de kapper! YAY!

Ik ben dus echt heel blij met deze tip en daarom wilde ik dit echt even doorgeven aan jullie.

Gebruik jij een zijden kussensloop en had jij last van een aandoening die daardoor nu is verdwenen? Of was jouw haar ook veel slechter eraan toe voordat je dit ontdekte?

Laat mij weten hoe jij dit ervaren hebt!

Liefs,
Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief