Morgenavond is het Kerstavond. De Kerst gaat beginnen over een paar dagen, en daarom kom ik jullie een cadeautje brengen: Een lieve Kerstwens 🎄!

Ik ben jullie namelijk heel erg dankbaar voor het afgelopen jaar en ik wil jullie daar even heel erg voor bedanken, en hoe kan ik dat nu beter doen dan in een blogpost.

Het afgelopen jaar was een jaar waarin ik niet heel consistent een artikel online heb gezet op Blogging MiKa. Daar baalde ik heel erg van, maar zoals jullie weten is mijn motto niet: “Hoe meer er online komt hoe beter, ongeacht de kwaliteit!” Maar is mijn motto: “Kwaliteit boven kwantiteit en dan liever even geen artikel online, dan een artikel waar jullie niks aan hebben en ik persoonlijk niet achter sta.” En ik hoop dat jullie wel begrijpen dat ik dat in 2016 niet anders zal doen en ik daar ook niet anders over denk voorlopig en wellicht ook helemaal nooit.

Wel ben ik heel trots op Blogging MiKa en de cijfers die daar ook bij horen.

In 2015 kwamen er 154 blogposts online.
In 2015 had ik gemiddeld per dag 157 bezoekers (Jetpack) en 56.061 bezoekers in totaal (Jetpack) tot en met vandaag.
Via Google Analytics (toch duidelijker):
34.193 bezoekers waarvan 25.506 unieke bezoekers. In totaal 91.546 paginaweergaven.
En daarvan zijn nieuwe sessies zo’n 73,52%.

WAUW! Echt super veel lieve meiden (17.622 – 94,58% van de bezoekers) en ook die lieve heren (1.009 – 5,42%) die Blogging MiKa bezochten in het afgelopen jaar.

En daarom:

Een lieve Kerstwens 🎄

Bedankt allemaal.

Echt heel erg bedankt zelfs…

😘😘😘😘😘😘😘 25.506 kusjes voor iedereen (1) die mij zo dankbaar en gelukkig maakt, maar ook trots op mijn blog.

Dank jullie wel dat jullie allemaal Blogging MiKa bezochten. Door jullie mocht ik hele mooie samenwerkingen organiseren en had ik zelfs mijn allereerste betaalde opdracht en maken jullie het voor mij zo ontzettend leuk om alle inspiratie uit mijzelf te halen en hier zoveel mogelijk leuks te schrijven! En waar jullie dan weer van kunnen genieten of juist heel veel leren. En dat lijkt mij genoeg om voor te bedanken.

Maar ook even een speciaal bedankje voor die super lieve Rianne die elke laatste zondag van de maand een gastartikel plaatst over diverse onderwerpen. En iedereen die meedeed aan de Winacties die online kwamen.

Merry EverythingMaar om niet alleen maar te doordraven over mijn mega grote dankbaarheid voor iedereen die ervoor zorgt dat Blogging MiKa een succes zal worden naar hogere macht (hihi), kwam ik jullie niet alleen maar daarmee en een hele stel mooie cijfers geven. Nee nee, het is echt waar: ik kwam hier voor mijn virtuele cadeau!

Let op, want “Een lieve Kerstwens 🎄” is wat ik jullie kom geven. Met een hele boel liefde. Maar dat was je vast al wel opgevallen denk ik. Toch?

Ik weet het, het is te veel, te slijmerig, te stroperig, way to much. Maar ik meen het wel hoor.

Dus voor iedereen die hier het hele jaar al komt kijken naar de artikelen en of dat nu is om even snel iets te zoeken of om elke dag te checken of er echt niks online is gekomen, of om welke reden je mij dan ook volgt:

Ik wens je ontzettend Fijne feestdagen en een ongelofelijk gezond, liefdevol en fantastisch 2016 toegewenst.

Ik hoop dat je in het nieuwe jaar een heel gezond jaar hebt en dat je heel succesvol zult zijn. Dat je je doelen bereiken gaat die je voor jezelf hebt opgeschreven of alleen maar in gedachten hebt en die zult bereiken.

Maar ik hoop uiteraard ook jullie allemaal weer hartelijk te kunnen verwelkomen hier op Blogging MiKa.

Laten we er met z’n alle een succesvol jaar van maken. Al onze doelen en wensen bereiken, dat is waar we allemaal voor gaan.

Maar eerst het jaar maar eens goed afsluiten met alle positiviteit en geluk die je wensen kan. Doe voorzichtig met vuurwerk zeg ik alvast en blijf mijn blog in de gaten houden, want ik ga voor het allereerst doelen bedenken voor zowel mijn blog als het jaar afsluiten met een overzicht van mijn Instagram foto’s. En het nieuwe jaar inluiden doen we met z’n alle.

Dankjewel voor 2015 en tot 2016!

Liefs,

Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief