Ken je de zogeheten plogs al? Of sommige noemen het Photo Diary. Ik noem het gewoon een dag uit mijn leven. Ik heb namelijk 16 februari 2016 vastgelegd op foto voor jullie.

DSC_0007

Goedemorgen Sjaak. Wakker worden jongen.

DSC_0008

Ugh ik wil lekker zo blijven liggen met Sjaak tegen mij aan en Punkie die nog lekker ligt te slapen in zijn mand.

DSC_0009

Goedemorgen Punkie.

DSC_0010

Heerlijk gedoucht inmiddels weer beneden.

 

DSC_0011

Blote billen gezicht op internet. Hoppa.

DSC_0012

Punkie en zijn brokjes. Hij kwijlt altijd als hij zit te wachten. Blegh, maar hij moet wachten van mij.

DSC_0013

En ook Sjaak zit te wachten. Netjes hoor.

DSC_0014

Smakelijk eten jongens.

DSC_0015

Zelf ook even 2 boterhammen gemaakt en een Nescafé Choco Cappuccino met een zoetje. Ontbijt ✔️ check.

DSC_0016

Nadat ik half spelend met mijn mobiel RTL Koffietijd heb gekeken, ga ik dit blote billen gezicht maar eens opmaken.
DSC_0017 DSC_0018

Done make-up.

DSC_0021

En dit heb ik allemaal gebruikt.

DSC_0022

In de middag kijk ik nog even een boekje door dat net binnen is gekomen. H&M heeft echt zulke leuke boekjes. Ik gooi ze overigens wel gewoon weg als ik ze hem gelezen hoor.

DSC_0023

En ‘s middags is het tijd om te wandelen uiteraard. Eerst ga ik met Punkie (soms ook andersom) en ik dacht dus dat het heel koud zou zijn zoals je kunt zien, maar ik had het echt heel erg warm. Het was niet zo koud als ik dacht dat het zou zijn. DSC_0024 DSC_0025

Toen ik terug kwam Sjaak even de helpende hand geboden met zijn botje. Was maar even hoor, maar vind hij leuk.

DSC_0026

Een gekke selfie moet er ook bij hoor hahaha. Lunch. Weer 2 boterhammen.

DSC_0028

En daarna met Sjaak aan de wandel, na een uurtje na Punkie ongeveer.

DSC_0029

En kijk nou hoe ontzettend mooi weer het was. Vandaag (als dit artikel online komt) is het net zo mooi als gisteren (de dag van deze foto’s) en lijkt het wel voorjaar. Mijn moeder heeft vandaag (17 feb) zelfs al even buiten in de zon gezeten met Sjaak terwijl ik wandelen was met Punkie. Gisteren (16 feb) niet, maar echt het is zo ontzettend fijn.

DSC_0030

En ‘s middags nog een stukje brie, omdat hij anders weggegooid moest en dat zou zonde zijn. Sjaak had ook interesse, maar sorry Sjaak, dat gaat hem niet worden.

DSC_0031

En de laatste foto van 16 feb. is mijn avondeten. Doperwten en een schnitzel, met gewone aardappels. Niet bijzonder, maar hoorde wel bij deze dag.

‘s Middags nog even aan mijn blog gewerkt, althans niet direct op mijn blog, maar wel foto’s van de nieuwe Catrice collectie opgeslagen, zodat ik die nog eens kan inplannen en jullie kunnen bekijken wat je gaat kopen uit de ge-update versie van de schappen.

‘s Avonds heb ik nog op Instagram de accounts bekeken die ik volg, dat zijn er veel. Ik was behoorlijk “murf” (weet iemand wat ik hiermee bedoel?), want had een beetje te lang naar mijn telefoon zitten staren. Mijn hoofd begon een beetje pijn te doen en ik was er klaar mee. Verder een glimp van TV gekeken. Wel kijk ik altijd om 18:00 uur The Bold and The Beautiful, dus dat wel, maar daarna niet echt specifiek iets gedaan.

Hoe was jullie dag gisteren? En wat vind je van mijn “Een dag uit mijn leven”?

Liefs,
Michelle