De meeste van jullie zijn tussen de 18 en de 24 jaar. Dat betekent misschien dat je nog niet zoveel met make-up doet, maar misschien heb je net als ik een verslaving voor mooie ooglooks en perfecte make-uplooks. Welk team je ook bent, wanneer je een gala hebt wil je er op je mooist uitzien, maar ook gewoon voor een leuk feestje. En wat leuk is, is dat als je look ook nog eens heel draagbaar is, dus wat je gemakkelijk overdag kunt dragen en ‘s avonds je look alleen hoeft bij te werken waar nodig en even een leuke lipkleur op hoeft te doen. Dat heb ik in gedachten gehouden en daarmee een draagbare gala look gemaakt. Een tutorial door middel van foto’s.

Hopelijk heb je hier wat aan en als je nog verzoekjes hebt hoor ik dat ook heel graag.

Gala make-up

Mijn kale oog. Dit is je canvas waar je op verder gaat. Je brengt eerst een oogschaduwbasis aan.

Gala make-up1

 1. Sleek Showstoppers palette – Sparkle
  onder de wenkbrauw
 2. Sleek Oh So Special – The mall
  als basislaagje in de arcadeboog naar boven vervaagd
 3. Sleek Celestial – Eclipse
  Net in je arcadeboog aangebracht en blend het naar beneden voor een zacht effect.
 4. Sleek Oh So Special – Boxed
  Zachtjes over Eclipse aanbrengen op je bewegend ooglid. Deze wordt nu heel mooi warm en blijft shimmery door de Eclipse kleur.
 5. Nu kan je ervoor kiezen om met een donkere kleur naar keuze je ooglid donker te maken. Denk bijvoorbeeld aan Sleek Oh So Special – Noir (doe dit wel heel licht) of met Sleek Showstoppers – Graphite. Ik koos voor Noir, maar ik deed dit met een fluffy kwastje en heel lichtjes.
 6. Eyeliner
 7. Mascara
 8. Eventueel nepwimpers (heb ik hier bewust niet gedaan).

Gala make-up2

Hier zie je in 4 foto’s hoe je hem kunt opbouwen. Gala make-up3

Hier nogmaals, maar dan met mijn andere oog gefotografeerd. Je ziet: de look kan je net zo donker of licht maken als je wilt.

Gala make-up4

En in 4 stappen bij elkaar.

Gala make-up5

En dan is dit het uiteindelijke eindresultaat.
Gala make-up6

Ik heb de look bewust gecombineerd met een lichte kleur lippen waardoor hij heel geschikt is voor overdag en ook zeker heel geschikt voor jou als je misschien niet van felle of donkere lippen houd, of wanneer je misschien niet zo houd van een hele donkere look die heel erg opvalt.

Gala make-up7

Ik hoop dat jullie dit een geschikte look vinden. Wanneer jullie nog meer willen zien hoor ik dat graag. Laat dan ook weten wat je graag zou willen zien.

Laat maar weten wat je ervan vind en als je dit gebruikt: tag mij in je berichtje ( @michelle_kaiser op Twitter en @bloggingmika op Instagram) zodat ik je look kan zien.

Liefs,
Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief