Tegenwoordig douche ik elke ochtend even 5/10 minuten. Heerlijk even wakker worden, lekker fris. Daar komt natuurlijk bij kijken: lekkere doucheproducten. Maar wat voor doucheproducten gebruik ik dan het liefst? Wat gebruik ik momenteel en wat vind ik ervan?

Momenteel gebruik ik al een tijdje de Yves Rocher Jardins du monde douchegels en dan geloof ik de granaatappel versie ervan. Die vind ik niet fijn. Mijn huid wordt er een beetje gevoelig van en ik heb sneller irritatie onder mijn oksels bijvoorbeeld. Het voelt te squeaky clean aan op mijn huid. De versie met de crème vind ik wel erg lekker.

Ik ben nogal fan van crème producten.
Crème douche en douchefoams.


Denk aan Melkmeisje, Dove, Nivea, maar ook de heerlijke en toch wel meest favorieten zijn van Rituals; de douchefoams van Rituals zijn zo lekker vol en romig en zacht voor je huid. Pure verwennerij als je het mij vraagt. Dit ervaar ik ook zo bij de heerlijke doucheproducten van Treacle Moon.

https://www.instagram.com/p/BWhtASthfba/?taken-by=treaclemoon_nl

Rituals en Treacle Moon liggen qua budget ver uit elkaar, want Rituals douchefoams kosten €8,50 voor 200 ml. Treacle Moon hebben een inhoud van 500 ml en kosten €4,95. Dat is dus een verschil, maar beiden erg lekker en vallen zeker onder de favorieten van mij qua doucheproducten.

Ook een lekkere scrub kan ik heel erg waarderen, maar ik heb het momenteel niet in huis. De scrubs van Rituals zijn echt super lekker, dus die gebruik ik heel graag. Dit komt omdat ik dit al een aantal keer heb gehad van mijn beste vriendin die ook dol is op Rituals. Zij heeft mij kennis laten maken met Rituals en daar ben ik haar eeuwig dankbaar voor.

https://www.instagram.com/p/BWARDicnMqR/?taken-by=thebodyshop

Ook een heerlijk product om jezelf mee te verwennen is bodybutter en als ik moet kiezen dan vind ik de versie van The Body Shop wel echt een aanrader. Ik heb deze een paar keer gekocht, ik denk dat ik in totaal 3 potten heb gekocht en mijn moeder gebruikt het met haar super droge huid ook graag in de winter, en ik zelf ook zo nu en dan. Ze zijn super betaalbaar en ruiken goddelijk.

De doucheproducten zijn trouwens ook heel lekker, die moet je ook een keer hebben geprobeerd.

En als ik zeg bodybutter en lekkere dikke verzorging, dan vind ik een mooi vervolg de doucheolie. Dit zijn beide niet de producten waar ik niet zonder kan, ik koop het liever niet, maar als ik een doucheolie mag gebruiken dan is die van Rituals

Doucheolie is namelijk echt heel erg lekker, maar ook een gevaar voor eigen leven als je net als ik niet de meest stabiele persoon bent lichamelijk gezien. Als ik het gebruik dan zet ik daarna meteen de harde straal van de douchekop aan om de douche uit te spoelen. Mijn moeder heeft speciaal en alleen voor mij van die anti slip matten in de douche en in bad. Je kunt hem zien in een filmpje van heel lang geleden, daar ligt er een in bad en dan de vierkante versie ligt in de douche.

https://www.instagram.com/p/BILSC2mA86N/?taken-by=bloggingmika

Hier zie je een Lush bruisbal, ben ik helemaal geen fan van. Als ik in bad zit wil ik een grote laag met schuim wat niet zomaar weg is en waar ik lang van kan genieten. Lush ruikt misschien lekker, maar dit was echt een hele grote bummer. Nooit meer gekocht.

En ook een aanrader:

https://www.instagram.com/p/BUt9HV-B1H5/?taken-by=bloggingmika

Therme douchegels. Ruiken zo lekker!

De echte favoriete doucheproducten?

Echt de douchefoams en de rijke doucheproducten die zo lekker romig zijn, die je vooral bovenin dit lijstje ziet. Nivea, Dove, Rituals, Treacle Moon, Therme. Heerlijk!

Wat zijn jouw favoriete doucheproducten en heb je nog aanraders voor mij en mijn lezers?

Kortom: Laat je reactie achter, want ik ben heel benieuwd naar nog meer lekkere doucheproducten. En uiteraard jouw lievelingsproducten.

Liefs,
Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief