Zoals jullie al hier op Blogging MiKa hebben kunnen lezen heb ik bij Dave Lackie een prachtig Dior palette gewonnen, maar dat was niet het enigste. Want ik won 2 producten. Daar woont deze DIOR – Cheek & Lip Glow ook bij. Echt helemaal te gek. En eerlijk gezegd had ik niet gedacht dat ik dit zo graag zou gebruiken.
Kijk je mee?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ik won dit dus ook nog, alsof het niet op kan. Ik was zo enthousiast. Maar ook heel erg nieuwsgierig naar dit product, want ik gebruik normaal niet dit soort producten. Zonde, want het is echt een heel mooi product.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Maar misschien vind ik de verpakking nog wel mooier en chiquer.
De prachtige zilveren verpakking en het zilveren beschermdopje matchen perfect en maken het geheel chique en helemaal DIOR.

s
Ik vind het zo ontzettend mooi. Het is een prachtig roze, zeer vloeibaar product wat heel erg moeilijk op de foto te zetten is zo in de verpakking.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Wanneer je hem helemaal opent, dus ook het zilveren beschermdopje eraf haalt, zie je dit.
Ik dacht echt even “huh, een bolletje.. is dat niet onhandig?” maar nee.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Dit smalle dopje is van dat zachte spul, maar hij is wel stevig. Denk ik, want hier ga ik niet in knijpen (bah).
Maar het belangrijkste is dat het gewoon echt goed werkt. Voor zowel je wangen als je lippen.

Kijk je mee hoe prachtig dit product is?

24-04-2015 DIOR Cheek & Lip Glow
Het resultaat op mijn lippen. Ik heb hier overigens gelijk een goede tip voor je.
Gebruik hem eerst als lipgloss (lekker smeren), doe dit wel voorzichtig, het is zo dun dat het snel buiten de lijntjes gaat. Dat is niet alleen niet mooi, maar het is ook een product dat heel goed blijft zitten, dus werk enigszins precies. Wanneer je hem gesmeerd hebt aangebracht ga je “deppend” het product aanbrengen. Hierdoor krijg je net wat meer kleur op je lippen.

Laten we hem eens op mijn wangen bekijken.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Hier zie je mijn wangen met alleen de basismake-up (MAC Face & Body foundation C1) en concealer (make-up studio concealer box)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ik breng met het bolletje een streep aan op mijn wangen en vervaag het met mijn vingers. Omdat het product warm wordt pakt het nog beter en past hij nog meer aan, aan je huidskleur. Het perfecte resultaat. Je kan zoveel of weinig aanbrengen als je wilt.

24-04-2015 DIOR Cheek & Lip Glow1
En dan hier zie je hem op mijn wangen als eindresultaat nog niet, maar al wel hoe de kleur is en de intensiteit van het product.
Mooi effect nietwaar?! Ik vind hem echt super mooi.

24-04-2015 DIOR Cheek & Lip Glow2
24-04-2015 DIOR Cheek & Lip Glow3
Wat een mooi product met een mini beetje highlighter (MUA Undress my skin) wordt hij nog mooier.
Ik ben dol op dit product. Ik heb hem ook al eens met een andere blush erover gebruikt (gewoon poederblush, na het afpoederen van mijn gezicht) en dan krijg je een nog intenser roze wangetje. Super mooi.

Je kan uiteraard het product in 1 look gebruiken. Die keus is helemaal aan jou. Het kan prima, want het is een super zachte kleur. Jij bepaald de intensiteit van de kleur.

Maar feit is: Ik ben dol op dit product hoor. Prachtig.

Ik ben wel benieuwd of jij ook dit soort producten hebt/ graag gebruikt? En waarom gebruik je het niet bijvoorbeeld, want ik kan mij indenken dat veel mensen bang zijn om dit product te gebruiken? Laat het maar weten in de reacties.

Liefs,
Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief