Wie mij volgt op Instagram weet dat ik soms foto’s plaats van dingen die ik heb gemaakt. Handletteren heet het. Het is niet je handschrift, maar proberen om het allermooiste kunstwerk te maken op papier. Mooie quotes met name, maar je kan ook hiermee je eigen kaarten maken etc. Je kan met handletteren werkelijk je creativiteit de vrije loop laten gaan, gedachten op 0 en go! Maar om inspiratie op te doen kijk ik dan het liefst op YouTube.
En ik vond een hele leuke video van iemand die 70 dagen lang, elke dag iets maakte. Maar ook vond ik een kanaal die allemaal tutorials maakt als het gaat om handletteren. Meerdere zelfs. En die ga ik vandaag met je delen, om jou ook te inspireren om handletteren te gaan doen.
Veel plezier!

70 Days of Handlettering – Lindsey Rem

Will Paterson maakt echt knetter mooie video’s!

En een hele mooie, duidelijk uitgelegde video. Love it! Dit zijn mijn favorieten: een mix van letter”types”!

Dit vind ik dus echt de mooiste video’s over Handletteren ❤ op YouTube dan! En je haalt er ook heel veel inspiratie uit.
Wat ik ook heel mooi vind is met kleuren werken, maar dat laat ik nog even voor wat het is en gebruik voorlopig even alleen nog fineliners blauw, zwart en rood. Even het gevoel krijgen van het handletteren, wat ze ook wel kalligraferen noemen. Love it! En ik doe het heel graag, daarom wilde ik jullie ook even inspireren met deze video’s. Wil je weten wat ik verder nog maak? Volg mij dan zeker op Instagram @bloggingmika 😊

Ik ben ook benieuwd of jullie dit ook doen, of überhaupt kennen.

Laat je weten wat jij van handletteren vind en of je het ook zou doen of al doet?

Laat je Instagram achter zodat ik kan zien wat jij allemaal hebt gemaakt, dan haal ik weer inspiratie uit jouw kunstwerkjes.

Liefs,
Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief