Zoals jullie wellicht eerder hebben gelezen, of van mij weten doe ik een opleiding Visagie bij NHA. Hier ben ik druk mee bezig de laatste tijd en de drive is een tijdje weggeweest wegens diverse omstandigheden, maar ik zit weer helemaal in mijn ritme. Gemiddeld sta ik een 6.9 waar ik echt heel erg blij mee ben. Voor die opleiding heb ik natuurlijk behoorlijk wat spullen nodig en ik schafte daarvoor een speciaal make-uppakket voor aan bij het NHA via Special Cosmetics geloof ik. WAUW! Ik was helemaal verliefd en deed het meteen in mijn visagiekoffer. Ik deed daar nog wat extra spullen bij van mijzelf en soms pak ik wat eruit of voeg iets eraan toe. En ik wil jullie graag laten zien wat er allemaal in mijn koffer zit. Kijk je mee?

De koffer is inmiddels goed gevuld met diverse merken, maar het speciaal aangeschafte pakket (wat mij een flinke duit heeft gekost), is van Make Up Studio.

En dit is wat er allemaal in mijn koffer zit.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAVan links naar rechts:

Make Up Studio oogschaduw palletje klein en groot, daarnaast een lippalet van MUS, een shape/highlight palet, een concealer palet, daarnaast een palet dat ik zelf een keer heb aangeschaft, mijn blush palet. Daarnaast zie je o.a. wimpers, wimperlijm, poederpuff, nachtcrèmes, haarband, transparante poeder die ik zelf al eerder heb aangeschaft van MUS, naast de poeder en de nachtcrèmes zie je Zoeva brushcleanser, mascara’s, eyeliner, sponsjes, concealer van Bobbi Brown, lippotloden, oogpotloden, oogschaduwbasis, wenkbrauwpoeder, Maybelline Color Tatto Turquoise, pigmenten van Zoeva, Yves Rocher, MUS, Kat von D en een sample, van MUS een 2 way gel en een eyebrow fix, daaronder MUS primer, neutralizers, foundations,  en nog 2 MAC foundations.

Verder natuurlijk kwasten:

22-08-2013 Mijn visagiekoffer1Dit zijn heel diverse merken van Etos, Zoeva, Make Up Studio, etc. Er zit ook een Sigma concealer kwast in.

Kortom, keus genoeg om een mooie look mee te maken.

Het is veel, maar je hebt het als visagist echt wel nodig om modellen op te maken met diverse huidskleuren en oogkleuren etc.

22-08-2013 Mijn visagiekofferMet alle make-up kan ik overweg, ben ik blij mee en is mijn grote trots, samen met mijn eigen kleine stash met basisproducten als lipstick, lipgloss, nagelproducten, reinigingsproducten, gezichtsproducten als foundation, poeders (blush, bronzer, highlighter), je kent het wel en natuurlijk ook mijn favoriete Sleek palettes en 88 palettes etc.

Maar wat ik dagelijks gebruik heb ik in een apart toilettasje achter mijn spiegel staan die ik standaard elke dag gebruik.  Die pak ik dan op, zet het op mijn ladekastje, rijd die naar mij toe en ga op mijn bed zitten om mij op te maken. Handig, snel en zo hoef ik niet telkens weer te zoeken naar de juiste producten, handig, omdat ik meestal alleen wenkbrauwproduct gebruik, eyeliner, mascara en kohlpotlood.
Soms ga ik ook lekker los met heftige ooglooks, kleurrijke ooglooks, etc. dan kan ik gewoon wat uit mijn stash of visagiekoffer pakken, wat ik net nodig heb.

Ik heb trouwens een hele simpele koffer

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHij is zelfs, als ik heel eerlijk ben een beetje te klein en de vakken vind ik onhandig. En dan heb ik al de tussenschotjes er tussenuit gehaald.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAGelukkig past het allemaal wel. En ik heb opzich niet heel veel ruimte te kort, maar een andere koffer zou fijn zijn zodat ik het beter kon indelen, maar ik mag niet klagen, want ik kan heb dit, en dat kan ook niet iedereen zeggen toch?! Dat besef ik me ook wel. Dus denk niet dat ik dit allemaal normaal vind, want ik ben heel erg blij dat ik dit voor elkaar heb kunnen krijgen, heb kunnen kopen en de opleiding heb kunnen betalen.

En YAY ik kan het nu met jullie delen.

En wat vinden jullie van de inhoud?
x Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief