Wat gaat de tijd toch verschrikkelijk snel, vinden jullie ook niet? Je zou er van in de war raken. Maar het is echt alweer Februari 2014. 2014. Ik wordt dit jaar 24 mensen, de tijd dat ik een jaar of 13 was weet ik nog goed. Maar de tijd gaat vooruit.
Kijk niet achteruit naar het verleden, maar de prachtige toekomst voor je voeten.
Kijk, geniet, Leef! Carpe Diem, Leef de dag.

De tijd gaat al snel genoeg lijkt mij. En was het maandag 3 februari alweer de eerste maandag van de maand Februari. Het zonnetje scheen prachtig op ons neer. De temperatuur was koud maar toch wel erg lekker door de zon. Toch trok ik eens mijn trui aan. Benieuwd? Kijk eens verder.

De trui was toch niet overbodig. Het was best fris hoor.

Dus trok ik dit aan:

OLYMPUS DIGITAL CAMERAEen lekkere trui. Een zwarte skinny broek en mijn nieuwe, favoriete zwarte laarsjes.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHeeft iemand trouwens een idee wat voor ketting ik hierbij kan combineren?

En je ziet het al he, ik heb tegenwoordig een dagelijkse look 😉 Straks ga ik jullie laten zien hoe je deze look maakt. Dus hou mijn blog in de gaten vandaag.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAVind hem mooi naturel maar je ziet wel dat het aanwezig is en niet te naturel is als geheel.

Dit droeg ik dus gisteren.
En dat wilde ik eens laten zien. En ben daarmee benieuwd wat jullie van mijn look vinden.

Een kort, maar krachtige blogpost.

Liefs,
Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief