Wait whut? De eerste dag van de maand alweer? Ja, het is echt alweer 1 maart 2017. Wat vliegt de tijd zeg.
En ik dacht dat jullie het wel leuk vonden om te zien wat voor look ik vandaag droeg. We zijn vandaag eens als gezin op stap geweest, want toen ik met mijn moeder op stap was geweest hadden we iets gezien voor in huis wat we ook aan de partner van mijn moeder wilde laten zien. Iets in huis koop je niet zomaar even en iedereen moet er toch blij van worden om er naar te kijken. Dus dat hebben we gedaan. En de look die ik droeg, laat ik je vandaag eens op mijn blog zien in het artikel:

De eerste dag van de maand ❤ Look

Hopelijk vinden jullie het leuk om te zien.

De eerste dag van de maand ❤ Look

Dit is de look die ik vandaag draag, op de eerste dag van de maand.

Ik wilde eigenlijk iets met roodtinten, beetje richting bordeaux, maar ik ontdekte een prachtige combinatie met de oogschaduw van Unity Cosmetics. Als je de exacte kleurnummers wilt weten, dan moet je maar even een reactie achterlaten.

Voor wie benieuwd is:
In de arcadeboog heb ik een beetje een rozige kleur en daarna een beetje een koperkleur erover heen. Althans, hij komt een beetje koperkleur over. In de buitenste ooghoek heb ik een donkerrode kleur gekozen en op mijn ooglid een champagne kleur. Onder mijn wenkbrauwen een matte witte kleur.

Op de lippen koos ik ook een lipgloss van Unity, maar dat was even voor de foto, omdat ik een beetje foundation op mijn lippen had, alleen was de gloss rozer dan ik had gewild 😂 Dat heb ik dan weer he.

De eerste dag van de maand ❤ Look

Full face ziet dat er dan zo uit.
Later op de dag deed ik nog even droogshampoo in mijn haar, want het was toch wel erg vettig. Maar dat heeft natuurlijk niets te maken met mijn make-up.

En dan is dit alweer mijn De eerste dag van de maand ❤ Look (zo niet origineel die naam). Wat vinden jullie ervan? Hopelijk laat je een respectvolle mening achter zonder mij uit te schelden (wat namelijk regelmatig gebeurt op Instagram 🙄.

Liefs,
Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief